Nano Fossil Grey Rocks

De Nano Fossil Grey Rocks is een grijs/wit gelijnd gesteente met een ''oude'' look. Deze kleurencombinatie is zeer uniek maar geeft toch een rustige uitstraling waardoor deze steensoort bijna met alle hardscape en aquariumplanten te combineren is.

Artikelnummer: AM
Aantal: 21

Nano Fossil Grey Nano Rocks

 

De Nano Fossil Grey Nano Rocks is een grijs/wit gelijnd gesteente met een ''oude'' look. Deze kleurencombinatie is zeer uniek maar geeft toch een rustige uitstraling waardoor deze steensoort bijna met alle hardscape en aquariumplanten te combineren is. Daarnaast zorgt de ruwe structuur van de steen voor de optimale aanhechting van aquariumplanten en mossen.

Zeer geschikt voor in het aquarium. De Nano Fossil Grey Nano Rocks doen niks met de waterwaarden en kunnen dan ook probleemloos worden gebruikt in aquaria met zacht water / lage pH. Deze stenen kunnen tevens goed worden toegepast in aquascapes en showbakken.

De stenen worden geleverd in een 3 liter zakje. Elk zakje bevat meerdere stukjes steen (zie foto voor geschatte hoeveelheid) tussen de 1 en 10 centimeter. Het vulgewicht is circa 1.5 tot 1.7 kilo. Zeer geschikt voor toepassing in nano aquaria of in combinatie met wat grotere stenen. Door verschillende afmetingen met elkaar te combineren ontstaat een speels 3D effect. Even goed afspoelen onder de kraan alvorens in het aquarium plaatsen.

Let op: Fossil Grey Rock is een natuurproduct. De vorm en kleuring kan daarom afwijken van de productfoto! Nano Fossil Grey Rocks zelf uitzoeken kan op locatie in Drachten na het maken van een afspraak.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen