Green Jade nano rocks

De Green Jade nano rocks zijn donkere stenen met een groen/donkere kleur. De stenen steken mooi af tegen aquariumplanten en geven het aquarium een natuurlijke uitstraling. De Green Jade nano rocks zijn 100% vrij van kalk.

Lees meer...
Artikelnummer: AM
Aantal: 20

Green Jade nano rocks

 

De Green Jade nano rocks zijn donkere stenen met een groen/donkere kleur. Deze kleurencombinatie geeft een zeer rustige uitstraling waardoor de Green jade rocks in bijna elk aquarium toe te passen zijn. De steen heeft een relatief glad oppervlak en kan soms laagjes vertonen wat de steen een zeer natuurlijke uitstraling geeft. De stenen zijn tevens goed te bekleden met aquariumplanten en mossen.

Zeer geschikt voor in het aquarium. De Green Jade nano rocks doen niks met de waterwaarden en kunnen dan ook probleemloos worden gebruikt in aquaria met zacht water / lage pH. Deze stenen kunnen tevens goed worden toegepast in aquascapes en showbakken.

De stenen worden geleverd in een 3 liter zakje. Elk zakje bevat meerdere stukjes steen (zie foto voor geschatte hoeveelheid) tussen de 1 en 10 centimeter. Het vulgewicht is circa 1.5 tot 1.7 kilo. Zeer geschikt voor toepassing in nano aquaria of in combinatie met wat grotere stenen. Door verschillende afmetingen met elkaar te combineren ontstaat een speels 3D effect. Even goed afspoelen onder de kraan alvorens in het aquarium plaatsen.

Let op: Green jade Rock is een natuurproduct. De vorm en kleuring kan daarom afwijken van de productfoto! Green Jade nano rocks zelf uitzoeken kan op locatie in Drachten na het maken van een afspraak.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »