Darwin black lava nano rocks

Darwin black lava nano rocks zijn nano rocks van zwarte lavasteen. De kleur van de stenen is antraciet tot zwart en hebben een zeer ruig oppervlak. Darwin black lava nano rocks doen niets met de waterwaarden. Zeer geschikt om planten & mossen op te binden

Lees meer...
Artikelnummer: AM
Aantal: 16

Darwin black lava nano rocks

 

De Darwin black lava nano rocks zijn de nano variant van de grotere, losse Zwarte lavastenen in ons assrotiment. De kleur van de stenen is antraciet tot zwart en hebben een zeer ruig oppervlak. De stenen kunnen zowel veel gaatjes bevatten als redelijk glad zijn. De stenen geven een natuurlijke maar zeer rustige uitstraling waardoor deze steensoort bijna met alle hardscape en aquariumplanten te combineren is. Daarnaast zorgt de ruwe structuur van de steen voor de optimale aanhechting van aquariumplanten en mossen.

Zeer geschikt voor in het aquarium. De Darwin black lava nano rocks doen niks met de waterwaarden en kunnen dan ook probleemloos worden gebruikt in aquaria met zacht water / lage pH. Deze stenen kunnen tevens goed worden toegepast in aquascapes en showbakken.

De stenen worden geleverd in een 3 liter zakje. Elk zakje bevat meerdere stukjes steen (zie foto voor geschatte hoeveelheid) tussen de 1 en 10 centimeter. Het vulgewicht is circa 1.5 tot 1.6 kilo. Zeer geschikt voor toepassing in nano aquaria of in combinatie met wat grotere stenen. Door verschillende afmetingen met elkaar te combineren ontstaat een speels 3D effect. Even goed afspoelen onder de kraan alvorens in het aquarium plaatsen.

Let op: Darwin black lava nano rocks is een natuurproduct. De vorm en kleuring kan daarom afwijken van de productfoto! Darwin black lava nano rocks zelf uitzoeken kan op locatie in Drachten na het maken van een afspraak.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen