Aquarium Lavasteen zwart

De zwarte lavastenen zijn van poreus materiaal en hebben geen invloed op de waterwaarden. De zwarte lavastenen hebben een unieke uitstraling en zijn zeer geschikt om aquarium mossen en/of aquariumplanten op te binden.

Lees meer...
€17,95 Incl. btw
Levertijd: In bestelling
Artikelnummer: V12

Lavasteen zwart

 

De zwarte lavastenen zijn van poreus materiaal en hebben geen invloed op de waterwaarden. Aangezien de zwarte lavastenen geen invloed op de waterwaarden (pH, KH) hebben zijn de stenen ook zeer geschikt in aquaria met een pH-verlagende bodem.

De zwarte lavastenen zijn van poreus materiaal waardoor er allemaal kleine ''putjes'' aan het oppervlak liggen. Dit maakt de lavastenen zeer geschikt in combinatie met jonge garnalen. Deze kunnen veel voedsel vinden in deze kleine putjes waar volwassen garnalen moeilijk bijkomen. Tevens zorgen deze kleine putjes er voor dat het oppervlak van de steen zeer groot wordt. Hierdoor kunnen er veel filterbacteriën op/in de lavastenen gaan zitten waardoor de stenen bijdragen aan de omzetting van afvalstoffen en zuiver aquariumwater.

Het poreuze oppervlak van de steen maakt deze zeer geschikt om te bekleden met aquarium mossen en/of aquariumplanten.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten (tussen de 10 en 30 centimeter). De lengtes kunnen een cm of 5 afwijken. Even goed afspoelen onder de kraan alvorens in het aquarium plaatsen.
 
Let op: lavasteen is een natuurproduct. De vorm en kleuring kan daarom afwijken van de productfoto! Lavasteen zelf uitzoeken kan op locatie in Drachten na het maken van een afspraak.
M Van Van reenen 14-01-2023 14:58

Verrassing hie het er uit ziet maar bruik baar voor aquascaping


Berit D' Amore 10-01-2021 20:03

snel bezorgd en echt mooi zwart van kleur.


5 sterren op basis van 2 beoordelingen