Aquatlantis bio filter 300

De Aquatlantis bio filter 300 is een compact aquarium filter met regelbare uitstroom tot 300 liter per uur. Het filter is modulair en kan worden gevuld met filtermedia naar keuze. Geschikt voor aquaria met een inhoud van 50-80 liter.

Artikelnummer: 28.2.2
Aantal: 4

Aquatlantis bio filter 300

 

De Aquatlantis bio filter 300 is een compact aquarium filter met regelbare uitstroom tot 300 liter per uur. Het filter is compleet modulair en kan middels extra cartridges worden uitgebreid (extra cartridges toevoegen KAN de doorstroming verminderen). De cartridges kunnen worden gevuld met filtermedia naar keuze. Zo kunt u het filter geheel afstemmen op de behoeften van uw aquarium, wat zorgt voor optimale filtratie en waterkwalitet.

Met een gering stroomverbruik van slechts 4,0 Watt is dit filter een duurzame keuze voor de lange termijn. Dit samen met een garantietermijn van 3 jaren en minimale geluidsproductie zorgt voor een plezierig aquarium filter waar u jaren plezier van heeft.

De Aquatlantis bio filter 300 is geschikt voor aquaria met een inhoud van 50-80 liter. Optioneel kan in de Aquatlantis app (Ori) worden ingevuld wanneer het filtermedia is vervangen, zodat u direct een seintje krijgt als het weer tijd is om deze opnieuw te vervangen.

Inclusief: 1x grof sponsje 10ppi small, 1x pure water small, 1x bact life small, flow regulator, luchtsetje voor automatische luchtaanzuiging

Sepcificaties

  • Voor aquaria van 50-80 liter
  • Regelbare uitstroom tot 300 liter per uur
  • Stroomverbruik 4,0 Watt
  • Afmetingen 4,1 * 5,1 * 12,9 cm
  • Bevat 1 open cartridge met aanzuiggaten en 2 gesloten cartridges incl. filtermedium

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »