Black Venom nano rocks

De Black Venom nano rocks zijn natuurlijke, afgeronde stenen met donker antraciet tot zwarte kleur. De stenen hebben een glad oppervlak en zijn zeer goed te combineren met andere hardscape, substraten en aquarium planten.

Lees meer...
Artikelnummer: AM
Aantal: 28

Black Venom nano rocks

 

De Black Venom nano rocks zijn natuurlijke, afgeronde stenen met donker antraciet tot zwarte kleur. De stenen hebben een glad oppervlak en zijn zeer goed te combineren met andere hardscape, substraten en aquarium planten. De stenen geven het aquarium een zeer natuurlijk uiterlijk.

Zeer geschikt voor in het aquarium. De Black Venom nano rocks bevatten sporen van kalk en kunnen de kH en pH lichtelijk verhogen. Niet geschikt voor gebruik in aquaria met een pH verlagende bodem. Deze stenen kunnen tevens goed worden toegepast in aquascapes en showbakken.

De stenen worden geleverd in een 3 liter zakje. Elk zakje bevat meerdere stukjes steen (zie foto voor geschatte hoeveelheid) tussen de 1 en 10 centimeter. Het vulgewicht is circa 1.8 tot 2.1 kilo. Zeer geschikt voor toepassing in nano aquaria of in combinatie met wat grotere stenen. Door verschillende afmetingen met elkaar te combineren ontstaat een speels 3D effect. Even goed afspoelen onder de kraan alvorens in het aquarium plaatsen.

Let op: Black Venom nano rocks is een natuurproduct. De vorm en kleuring kan daarom afwijken van de productfoto! Black Venom nano rocks zelf uitzoeken kan op locatie in Drachten na het maken van een afspraak.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »