Silver Shadow nano rocks

De Silver Shadow nano rocks zijn stukjes natuurlijke leisteen welke onder water een donker antraciete kleur hebben. Silver Shadow nano rocks doen niets met de waterwaarden en kan dus ook in aquaria met een lage pH worden gebruikt.

Lees meer...
Artikelnummer: AM

Silver Shadow nano rocks

 

De Silver Shadow nano rocks zijn stukjes natuurlijke leisteen welke onder water een donker antraciete kleur hebben. Silver Shadow nano rocks doen niets met de waterwaarden en kan dus ook in aquaria met een lage pH worden gebruikt. De steen heeft gelaagde randen en vlakke oppervlakken waardoor elke steen zijn eigen karakter heeft. Daarnaast zijn de brokjes zeer geschikt voor het opbinden van aquariumplanten en mossen.

Zeer geschikt voor in het aquarium. De Silver Shadow nano rocks doen niks met de waterwaarden en kunnen dan ook probleemloos worden gebruikt in aquaria met zacht water / lage pH. Deze stenen kunnen tevens goed worden toegepast in aquascapes en showbakken.

De stenen worden geleverd in een 3 liter zakje. Elk zakje bevat meerdere stukjes steen (zie foto voor geschatte hoeveelheid) tussen de 1 en 10 centimeter. Het vulgewicht is circa 1.8 tot 2.1 kilo. Zeer geschikt voor toepassing in nano aquaria of in combinatie met wat grotere stenen. Door verschillende afmetingen met elkaar te combineren ontstaat een speels 3D effect. Even goed afspoelen onder de kraan alvorens in het aquarium plaatsen.

Let op: Silver Shadow nano rock is een natuurproduct. De vorm en kleuring kan daarom afwijken van de productfoto! Silver Shadow nano Rocks zelf uitzoeken kan op locatie in Drachten na het maken van een afspraak.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »