McDonald Lake Boulder Mix

De McDonald Lake Boulder Mix bevat net als de Bumblebee Boulders afgeronde rivierstenen. De kleursamenstelling is echter voor deze stenen gebaseerd op lake McDonald welke een kleurrijke variatie bodemstenen heeft.

Artikelnummer: AM
Aantal: 5

McDonald Lake Boulder Mix

 

De McDonald Lake Boulder Mix bevat net als de Bumblebee Boulders afgeronde rivierstenen. De kleursamenstelling is echter voor deze stenen gebaseerd op lake McDonald welke een kleurrijke variatie bodemstenen heeft. Zo bevat deze mix naast de aardetinten vooral meer rood en wittinten en kan er naast een afgeronde steen ook wel eens een wat hoekerige steen aangetroffen worden. De stenen zijn door natuurlijke omstandigheden afgerond en hebben daarom een glad tot lichtruw oppervlak.

Zeer geschikt voor in het aquarium. De McDonald Lake Boulder Mix bevat sporen van kalk en kunnen de kH en pH lichtelijk verhogen. Niet geschikt voor gebruik in aquaria met een pH verlagende bodem. Deze stenen kunnen tevens goed worden toegepast in aquascapes en showbakken.

De stenen worden geleverd in een 3 liter zakje. Elk zakje bevat meerdere stukjes steen (zie foto voor geschatte hoeveelheid) tussen de 1 en 10 centimeter. Het vulgewicht is circa 1.7 tot 2.1 kilo. Zeer geschikt voor toepassing in nano aquaria of in combinatie met wat grotere stenen. Door verschillende afmetingen met elkaar te combineren ontstaat een speels 3D effect. Even goed afspoelen onder de kraan alvorens in het aquarium plaatsen.

Let op: McDonald Lake Boulder Mix is een natuurproduct. De vorm en kleuring kan daarom afwijken van de productfoto! McDonald Lake Boulder Mix zelf uitzoeken kan op locatie in Drachten na het maken van een afspraak.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »