Elderly nano rocks

Elderly nano rock is de kleine variant van de Millenium stone. Millenium stone is een natuurlijk gesteente met uitgesleten randen. De steen is grijs van kleur wat samen met de ingesleten randen zorgt voor een zeer authentiek ''oud'' uiterlijk.

Lees meer...
Artikelnummer: AM

Elderly nano rocks

 

Elderly nano rock is de kleine variant van de Millenium stone. Millenium stone is een natuurlijk gesteente met uitgesleten randen. De steen is grijs van kleur wat samen met de ingesleten randen zorgt voor een zeer authentiek ''oud'' uiterlijk. Daarnaast is elke steen uniek waardoor de stenen in het aquarium zorgen voor een zeer natuurlijk uiterlijk. De steen kan nog natuurlijker worden gemaakt door deze bijvoorbeeld te bekleden met aquarium mossen en/of aquariumplanten.

Elderly nano rock (Millenium stone) is tevens zeer goed toe te passen in aquascapes en showaquaria. Deze nano stenen bevatten sporen van kalk en kunnen de kH en pH lichtelijk verhogen. Niet geschikt voor gebruik in aquaria met een pH verlagende bodem.

De stenen worden geleverd in een 3 liter zakje. Elk zakje bevat meerdere stukjes steen (zie foto voor geschatte hoeveelheid) tussen de 1 en 10 centimeter. Het vulgewicht is circa 1.5 tot 1.7 kilo. Zeer geschikt voor toepassing in nano aquaria of in combinatie met wat grotere stenen. Door verschillende afmetingen met elkaar te combineren ontstaat een speels 3D effect. Even goed afspoelen onder de kraan alvorens in het aquarium plaatsen.

Let op: Elderly nano rock is een natuurproduct. De vorm en kleuring kan daarom afwijken van de productfoto! Elderly nano rocks zelf uitzoeken kan op locatie in Drachten na het maken van een afspraak.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »