Dragon Stone nano rocks

Dragon stone wordt vaak gebruikt in aquaria voor de mooie uitstraling. Dragon stone doet niets met de waterwaarden en kan dus ook in aquaria met een lage pH worden gebruikt. Goed te combineren met de grote stenen om een mooier 3D effect te creëren.

Lees meer...
Artikelnummer: AM

Dragon Stone nano rocks

 

Dragon stone wordt vaak gebruikt in aquaria voor de mooie uitstraling. Dragon stone doet niets met de waterwaarden en kan dus ook in aquaria met een lage pH worden gebruikt. Door deze grillige structuur heeft elke steen zijn eigen karakter. Daarnaast zorgt de deukerige structuur in de steen voor de optimale aanhechting van aquariumplanten en mossen.

Zeer geschikt voor in het aquarium. De Dragon Stone nano rocks doen niks met de waterwaarden en kunnen dan ook probleemloos worden gebruikt in aquaria met zacht water / lage pH. Deze stenen kunnen tevens goed worden toegepast in aquascapes en showbakken.

De stenen worden geleverd in een 3 liter zakje. Elk zakje bevat meerdere stukjes steen (zie foto voor geschatte hoeveelheid) tussen de 1 en 10 centimeter. Het vulgewicht is circa 1.5 tot 1.7 kilo. Zeer geschikt voor toepassing in nano aquaria of in combinatie met wat grotere stenen. Door verschillende afmetingen met elkaar te combineren ontstaat een speels 3D effect. Even goed afspoelen onder de kraan alvorens in het aquarium plaatsen.

Let op: Dragon stone nano rock is een natuurproduct. De vorm en kleuring kan daarom afwijken van de productfoto! Dragon Stone nano Rocks zelf uitzoeken kan op locatie in Drachten na het maken van een afspraak.

Eev 03-02-2023 12:27

Hele mooie stukjes dragon stone in verschillende maten. Het duurt wel even voordat je ze goed schoon hebt gemaakt van al het klei, anders vertroebeld het water wel erg veel. Maar zodra ze schoon zijn staan ze prachtig in het aquarium!


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »