Strideways dragon stone nano rocks 3 kilo

Strideways dragon stone nano rocks 3 kilo met een formaat van 5-15 centimeter. De nano rocks zijn een mix van verschillende formaten voor een natuurlijk en spelend effect. Goed te combineren met de grotere stenen voor een mooi 3D effect.

Lees meer...
Artikelnummer: AM
Aantal: 25

Strideways dragon stone nano rocks 3 kilo

 

Dragon stone (draken steen) wordt vaak gebruikt in aquaria voor de mooie uitstraling. De steen heeft een grillige structuur die aan een drakenhuid doet denken. Door deze grillige structuur heeft elke steen zijn eigen karakter. Daarnaast zorgt de deukerige structuur in de steen voor de optimale aanhechting van aquariumplaten en mossen.

Zeer geschikt voor in het aquarium. De dragon stone doet niks met de waterwaarden en kan dan ook zonder gevolgen worden gebruikt in aquaria met zacht water / lage pH. Dragon stone wordt tevens veel gebruikt in aquascapes en show aquaria.

Deze verpakking bevat 3 kilo dragon stone nano rocks met een formaat van 5-15 centimeter. De nano rocks zijn een mix van verschillende formaten voor een natuurlijk en spelend effect. Goed te combineren met de grotere stenen voor een mooi 3D effect.

Let op: dragon stone is een natuurproduct. De vorm en kleuring kan daarom afwijken van de productfoto! Dragon stone zelf uitzoeken kan op locatie in Drachten na het maken van een afspraak.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »