Bucephalandra 'Needle Leaf' - In vitro cup

Bucephalandra 'Needle Leaf' is een Bucephalandra soort met kleine blaadjes op hele korte stengeltjes. De Needle Leaf is daardoor een zeer compacte aquariumplant welke veel schuilmogelijkheden geeft voor (kleine) garnalen, kreeften en slakken.

Lees meer...
Artikelnummer: PS
Aantal: 2

Bucephalandra 'Needle Leaf' - In vitro cup

 

Bucephalandra 'Needle Leaf' is een Bucephalandra soort met kleine blaadjes op hele korte stengeltjes. De blaadjes lopen aan het einde rond tot licht puntvormig. De Needle Leaf is een zeer compacte aquariumplant welke veel schuilmogelijkheden geeft voor (kleine) garnalen, kreeften en slakken.

Alle Bucephalandra soorten hebben een rizoom (wortelstok). Dit is de basis van de plant waar zowel de wortels als bladeren uit groeien. Het is belangrijk om de wortelstok nooit direct in de bodem te planten aangezien deze dan gaat rotten. Het is daarom aan te raden om de Bucephalandra te binden op hout of steen. De plant kan ook los op de bodem worden gelegd, waarna de wortels zelf de weg in de bodem zullen vinden. 

Bucephalandra zijn zeer tolerante aquariumplanten die het goed doen bij een brede range aan waterwaarden. Deze algemene waterwaarden gelden voor al onze Bucephalandra aquariumplanten:
 

Hoogte     5-10 centimeter
Temperatuur    20 - 30° C
Licht    Weinig - normaal
pH    5,5 - 7,5

John Smeets 30-06-2023 14:58

Mooie planten


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »