Hier vindt u een overzicht van aantrekkelijk geprijsde aquarium scharen, pincetten en andere gereedschappen voor dagelijks gebruik.


RVS Plantenschaar Kromme bek

€9,50

RVS plantenschaar met kromme bek om aquariumplanten mee te snoeien. Ideaal voor plekken waar u maar moeilijk bij kunt. Verkrijgbaar in diverse lengtes.

RVS Plantenschaar Rechte bek

€7,95

RVS plantenschaar met rechte bek om aquariumplanten mee te snoeien. Ideaal voor plekken waar u maar moeilijk bij kunt. Verkrijgbaar in diverse lengtes.

RVS curved plantenschaar

€10,50

Met de RVS curved plantenschaar wordt het bijhouden van uw plantenmat een eitje. Door de strakke hoek kunt u comfortabel en snel uw plantenmat recht snoeien. Verkrijgbaar in 20, 23 en 30 centimeter.

RVS Wave plantenschaar

€15,95

Deze mooie RVS schaar staat bekend onder de naam wave (golf) schaar. Deze vorm is niet zonder reden. Je zult merken dat als je met deze schaar werkt de knip hoek totaal verandert. 23 en 30cm.

RVS Spring plantenschaar

€14,95

Een van de meest kenmerkende aquarium scharen is toch wel de spring scissor of veer schaar. Het idee achter de veer is dat je zonder heel veel moeite kunt knippen. 16 centimeter lang.

RVS pincet recht

€7,95

RVS pincet die voor veel doeleinden kan worden gebruikt in het aquarium. Ideaal om plantenwortels goed in de grond te drukken of voer op de juiste plaats te leggen. Verkrijgbaar in 20, 27 en 45 centimeter.

RVS Pincet gebogen

€8,95

RVS Pincet voor het aquarium, terrarium, etc. Handig hulpmiddel voor onderhoud aan planten en het voeren van de dieren. Verkrijgbaar in 20 , 27 en 40 centimeter.

RVS Precisie pincet

€6,95

De RVS precisie pincet is bedoeld voor nauwkeurig werk. Je kunt met deze pincet makkelijker op de moeilijkere plekjes komen door meer controle over de pincet. 20 centimeter lang.

RVS algenkrabber

€12,95

Wie zegt dat algen krabben niet in stijl kan? Deze RVS algenkrabber zal helpen bij het verwijderen van alle alg op uw glas zonder krassen te veroorzaken. 30 tot 60 centimeter lang.

RVS Sand flatner

€6,95

De RVS sand flatner doet wat zijn naam eigenlijk al zegt, zand platmaken. Je kunt met de brede kant je zand en gravel weer netjes terug brengen zoals jij het voor ogen had. Verkrijgbaar in 20, 27 en 31,8 centimeter.

RVS Toolset 23 centimeter

€29,95

RVS Toolset met 1 kromme en 1 rechte pincet, plantenschaar met rechte en gebogen bekje, sand flatner en opberghoes. Deze set is zeer geschikt voor onderhoud aan uw aquariumplanten in nano aquaria. Alle tools hebben een lengte van 23 centimeter.

RVS Toolset 30 centimeter

€34,95

RVS Toolset met een rechte en kromme pincet, 2 plantenscharen met recht en krom eind, sand flatner en opberghoes. Deze set is zeer geschikt voor onderhoud aan uw aquariumplanten in aquaria. Alle tools hebben een lengte van 30 centimeter.

RVS Toolset 45 centimeter

€49,95

RVS Toolset met een rechte en kromme pincet, 2 plantenscharen met recht en hoek eind, sand flatner, tang en opberghoes. Deze set is zeer geschikt voor onderhoud aan uw aquariumplanten in aquaria. Alle tools hebben een lengte van 45 centimeter.

Titanium toolset

€33,95

Met de titanium toolset doet u alle onderhoud en aquascaping in stijl! RVS toolset met gekleurd titanium laagje. De set bevat een rechte en kromme pincet, 2 plantenscharen met recht en krom eind, sand flatner en opberghoes. Verkrijgbaar in 20, 25 en 30 ce

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »