RVS Toolset 23 centimeter

RVS Toolset met 1 kromme en 1 rechte pincet, plantenschaar met rechte en gebogen bekje, sand flatner en opberghoes. Deze set is zeer geschikt voor onderhoud aan uw aquariumplanten in nano aquaria. Alle tools hebben een lengte van 23 centimeter.

Lees meer...
Artikelnummer: Bak 40
Aantal: 39

RVS Toolset 23 centimeter

 

RVS Toolset met 1 kromme en 1 rechte pincet, plantenschaar met rechte en gebogen bekje, sand flatner en opberghoes. Deze set is zeer geschikt voor onderhoud aan uw aquariumplanten in nano aquaria. Door uw aquariumplanten regelmatig te onderhouden blijven ze in goede conditie en blijft het aquarium mooi en natuurlijk. Deze handige tools maken onderhoud aan de planten erg gemakkelijk.

Pincetten

De pincetten zijn gemaakt van roestvrij staal. Omdat deze pincet wordt gemaakt van een super sterk materiaal gaat deze zeer lang mee. De pincet is ideaal voor het planten van aquariumplanten, het voeren van dieren, etc. De kromming maakt het soms gemakkelijker om op bepaalde plaatsen te werken.

Sand flatner

De RVS sand flatner doet wat zijn naam eigenlijk al zegt, zand platmaken. Het is een geweldige tool die vooral werkt als het aquarium eenmaal draait. Je kunt met de brede kant je zand en gravel weer netjes terug brengen zoals jij het voor ogen had.

De korte kant is voor de kleine kiertjes waar je moeilijk bij kunt komen. Ook voor het weghalen van gravel of vuil door middel van er een beetje mee te harken maakt de sand flatner een handige tool om in je arsenaal te hebben.

Plantenschaar

Deze scharen zijn uitermate geschikt als snoeischaar voor het aquarium. Door het lange platte ontwerp is het gemakkelijk om overal bij en tussen te komen. Eén van de scharen is licht gebogen, zodat er vanuit rechte knipstand toch een juiste hoek ontstaat.

Inhoud

  1. 23 cm RVS schaar met rechte bek
  2. 23 cm RVS schaar met kromme bek
  3. 23 cm RVS pincet recht
  4. 23 cm RVS pincet krom
  5. 23 cm RVS sand flatner
  6. Opberghoes
Zoltan Buruncz 08-11-2019 18:58

No description was given


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »