RVS Toolset 45 centimeter

RVS Toolset met een rechte en kromme pincet, 2 plantenscharen met recht en hoek eind, sand flatner, tang en opberghoes. Deze set is zeer geschikt voor onderhoud aan uw aquariumplanten in aquaria. Alle tools hebben een lengte van 45 centimeter.

Lees meer...
Artikelnummer: Bak 38
Aantal: 26

RVS Toolset 45 centimeter

 

RVS Toolset met een rechte en kromme pincet, 2 plantenscharen met recht en hoek eind, sand flatner, tang en opberghoes. Deze set is zeer geschikt voor onderhoud aan uw aquariumplanten. Door uw aquariumplanten regelmatig te onderhouden blijven ze in goede conditie en blijft het aquarium mooi en natuurlijk. Deze handige tools maken onderhoud aan de planten erg gemakkelijk.

Rechte en kromme pincet

De pincetten zijn gemaakt van roestvrij staal. Omdat de pincetten wordt gemaakt van een super sterk materiaal gaan deze zeer lang mee. De pincetten zijn ideaal voor het planten van aquariumplanten, het voeren van dieren, etc. De kromming maakt het soms gemakkelijker om op bepaalde plaatsen te werken terwijl u met de rechte gemakkelijk dingen kunt verplaatsen.

Sand flatner

De RVS sand flatner doet wat zijn naam eigenlijk al zegt, zand platmaken. Het is een geweldige tool die vooral werkt als het aquarium eenmaal draait. Je kunt met de brede kant je zand en gravel weer netjes terug brengen zoals jij het voor ogen had. 

De korte kant is voor de kleine kiertjes waar je moeilijk bij kunt komen. Ook voor het weghalen van gravel of vuil door middel van er een beetje mee te harken maakt de sand flatner een handige tool om in je arsenaal te hebben.

Plantenschaar

Deze scharen zijn uitermate geschikt als snoeischaar voor het aquarium. Door het lange platte ontwerp is het gemakkelijk om overal bij en tussen te komen. De set bevat een rechte en gehoekte schaar zodat u de aquariumplanten vanuit alle hoeken kunt snoeien.

Forcep Tang

Met de speciale RVS tang kunt u gemakkelijk hardscape en andere materialen vastpakken en verplaatsen. Hierdoor hoeft u (zeker bij de wat diepere aquaria) niet meer helemaal in het aquarium te reiken om deze zaken te verrichten. Gemakkelijk en stress voorkomend.

Speciale setprijs

Wanneer u alle tools los zou kopen bent u € 65,25 kwijt. De hoes heeft een waarde van € 7,50. Deze totale set kost € 49,95. U bespaart hier mee € 22,80!

Inhoud

  1. 45 cm RVS schaar met rechte bek
  2. 45 cm RVS schaar met hoek
  3. 45 cm RVS pincet recht
  4. 45 cm RVS pincet krom
  5. 45 cm RVS sand flatner
  6. 45 cm RVS tang
  7. Opberghoes
Vinnie Louwye 15-04-2021 01:54

Doet wat het moet. Ik kan me nog niet uitspreken of de tools effectief niet gaan roesten maar tot dusver top.


AAJ Versteeg 05-07-2019 21:04

Een hele verrassing dat deze instrumenten van 45 cm lang te koop zijn.
Het is een mooie set in een etui waar de zes instrumenten goed opgeborgen zitten zelfs een scheidingsfolie, als bescherming tussen de beide kanten. Daar is over nagedacht.
Het werken met de verschillende instrumenten was voor mij even wennen omdat ze zoveel groter, langer zijn dan gebruikelijk. Voor héél fijne handelingen vind ik ze wat minder geschikt en val ik terug op de 27cm instrumenten. Leerproces?
Voor hele diepe aquaria zij deze 45 centimeter instrumenten fantastisch, waardoor je handen droog blijven en je toch overal bij kan.


4 sterren op basis van 2 beoordelingen