RVS Precisie pincet

De RVS precisie pincet is bedoeld voor nauwkeurig werk. Je kunt met deze pincet makkelijker op de moeilijkere plekjes komen door meer controle over de pincet. 20 centimeter lang.

Lees meer...
Artikelnummer: 16.1.3D
Aantal: 16

RVS Precisie pincet

 

De precisie pincet is bedoeld voor nauwkeurig werk. De vingers worden dichter bij de punt geplaatst waardoor er meer controle over de druk op plant ontstaat. Hierdoor voorkom je dat de meest fijne plantjes beschadigd worden. Deze pincet is een "must have" voor iedere aquascaper om een nauwkeurige lay-out te maken.

Je kunt met deze pincet makkelijker op de moeilijkere plekjes komen. Denk hierbij maar eens aan een ruige hardscape. Nu kun je makkelijker je mossen in de spleten tussen de stenen duwen zonder dat alles in elkaar stort (als het niet goed vast zit). Een ander voordeel is dat door de fijne punt het substraat zo goed als niet bewogen wordt. Hierdoor voorkom je dat eerder geplante planten weer net zo snel de grond uit komen.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram. Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

R van Dijk 08-06-2020 20:38

Goede stevige pincet. Ziet er op de foto wat fragiel uit, maar heeft in werkelijkheid een stevige bek met sherpe in elkaar vallende ribbels. Goede grip over het gehele grijpvlak. Je kan er behoorlijk kracht mee zetten. Niet echt geschikt voor het hanteren van kwetsbare plantjes.


Dennis van Montfoort 06-06-2020 08:02

pincet is wel anders dan op de foto, maar het is een zeer fijn pincet, spiys puntje en goede tegendruk. Prettig om mee te werken.


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »