Moss/plant ledge

Exclusief in Nederland en alleen bij ons te verkrijgen, de moss/plant ledges! Deze ledges kunt u gemakkelijk middels een zuignapje op uw aquarium glas plakken. Geschikt om planten en mossen op te binden.

Met deze ledges kunt u gemakkelijk een verhoogd planten-plateau maken.

Let op: Deze ledges zijn gemaakt van plastic. U dient er voorzichtig mee om te gaan anders gaan deze kapot. Wij kunnen geen garantie geven op het breken van de ledges zodra ze bij u zijn.


Ledge 5 centimeter rond

€3,25

Moss/plant ledge met een diameter van 5 centimeter. Ideaal om mossen en planten op te binden en aan de binnenkant van het aquarium te plakken.

Ledge 5 centimeter vierkant

€3,25

Moss/plant ledge 5 x 5 centimeter. Ideaal om mossen en planten op te binden en aan de binnenkant van het aquarium te plakken.

Ledge 7,5 centimeter rond

€6,50

Moss/plant ledge met een diameter van 7,5 centimeter. Ideaal om mossen en planten op te binden en aan de binnenkant van het aquarium te plakken.

Ledge 7,5 centimeter vierkant

€6,50

Moss/plant ledge 7,5 x 7,5 centimeter. Ideaal om mossen en planten op te binden en aan de binnenkant van het aquarium te plakken.

Ledge 14 centimeter rechthoek

€7,95

Moss/plant ledge van 14 centimeter lang en 6 centimeter breed. Ideaal om mossen en planten op te binden en aan de binnenkant van het aquarium te plakken.

Ledge 7,5 centimeter halfrond

€4,50

Moss/plant ledge met een lengte van 7,5 centimeter. Ideaal om mossen en planten op te binden en aan de binnenkant van het aquarium te plakken.

Ledge 11,5 centimeter halfrond

€7,95

Moss/plant ledge met een lengte van 11,5 centimeter. Ideaal om mossen en planten op te binden en aan de binnenkant van het aquarium te plakken.

Ledge 15 centimeter halfrond

€12,95

Moss/plant ledge met een lengte van 15 centimeter. Ideaal om mossen en planten op te binden en aan de binnenkant van het aquarium te plakken.

Ledge 6,25 x 10 centimeter rechthoek

€9,95 €5,95

Ledge 6,25 x 10 centimeter rechthoek inclusief 2 zuignappen. Ideaal voor het bevestigen van mossen en aquariumplanten zoals Bucephalandra rizomen. Keuze uit wit of zwart.

RVS Moss pad

€1,50

RVS moss pad om mossen en aquariumplanten (Bucephalandra, Anubias, Javavaren) op te kunnen binden. Gemaakt van roest vrij staal voor extreem lange levensduur. Geheel veilig voor gebruik in aquaria. Maat: 8 x 8 centimeter.

Glazen plant pot houder

€6,95

Met deze glazen plant pot houder kunt u op een leuke manier spelen met planten in het aquarium. U vult de plant pot houder met actieve soil en plant de aquariumplant in de pot. Deze kunt u vervolgens overal in het aquarium hangen.

Moss dome

€5,95

Met deze moss dome maakt u gemakkelijk mossen vast onder het raster zonder gebruik van lijm of draad. Het mos kan gemakkelijk door het raster groeien waardoor een mooie bal mos ontstaat. De moss dome heeft een diameter van 5 centimeter.

SuperFish moss tray

€4,50

De SuperFish moss tray is een keramische basis met een RVS rooster waar mossen en aquariumplanten met bijvoorbeeld een wortelstok gemakkelijk op gebonden kunnen worden. Zinkt direct en blijft stevig op de bodem liggen, 5 x 10 centimeter.

Collar Afarm

€74,95

Maak met de Collar Afarm een aquaponics systeem van jou aquarium! Met deze complete kit inclusief opvoerfilter en verlichting hangt u gemakkelijk waterminnende planten boven uw aquarium. Zo haalt u gemakkelijk meer natuur en groen in huis!

Aquael versa garden hydroponic plus

€99,95

Met de Aquael versa garden maakt u gemakkelijk een aquaponics systeem boven uw aquarium. In de 9 geschakelde potjes kunt u gemakkelijk planten plaatsen waardoor er een natuurlijk begroeide muur boven uw aquarium ontstaat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »