In deze categorie vindt u schepen en scheepswrakken die dienen ter decoratie van het aquarium. Deze aquarium decoratie is gemaakt van polyesterhars wat geheel veilig te gebruiken is in aquaria. De decoratie is geheel vrij van gifstoffen en heeft geen invloed op de waterwaarden.

De aquarium decoratie is zeer realistisch gemaakt en voorzien van veel details waardoor het aquarium een natuurlijke uitstraling krijgt. Tevens zorgt de decoratie voor schuilplaatsen en rustplekken in het aquarium wat de stres verlaagt voor aquarium dieren.


Mini Cruiseschip

€14,95

Deze mini cruiseschip (19,5 x 7,5 x 8cm) is een goede namaak en geeft een hoog decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en is neutraal voor de waterwaarden.

Gezonken Schip - L

€19,95

Dit scheepswrak van een galjoen (22 x 11 x 15,5cm) is een goede namaak en geeft een hoog decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarden.

Titanic met Luchtsteen

€26,95

De iconische Titanic (39 x 11 x 17 cm) met luchtsteen is een goede namaak en geeft een hoog decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen is neutraal voor de waterwaarden.

Zeilboot 1

€44,95

Deze zeilboot (37 x 12 x 28,5cm) is een goede namaak en geeft een hoog decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en is neutraal voor de waterwaarden.

Zeilboot 2

€59,95

Deze zeilboot is een goede namaak en geeft een hoog decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en is neutraal voor de waterwaarden.