Gezonken Schip - L

Dit scheepswrak van een galjoen (22 x 11 x 15,5cm) is een goede namaak en geeft een hoog decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarden.

Artikelnummer: 31.1.1
Aantal: 2

Gezonken Schip L

 

Dit scheepswrak van een galjoen is een goede namaak en geeft een hoog decoratieve waarde aan het aquarium. Vanwege de gedetailleerde uitwerking lijkt het ornament geheel natuurlijk en past deze goed tussen de andere decoratie en aquariumplanten in het aquarium. 

Dit scheepswrak van Aqua Della is voorzien van een aantal gaten en openingen die goed kunnen dienen als schuilplaats voor (jonge) garnalen, kreeften en vissen. Verder kan het scheepswrak eventueel nog worden beplant met mossen om het geheel nog natuurlijker te maken. 

Alle aquarium decoraties van Aqua Della zijn gemaakt van 100% polyesterhars. Dit is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van je aquarium. Dit wil zeggen dat de aquarium deco nooit stoffen afgeeft aan het water en geen invloed heeft op de waterwaarden. Geschikt voor zowel zoet- als zout water.

Tip: spoel de decoratie af met warm water voordat u deze in uw aquarium plaatst. Gebruik hierbij geen schoonmaakmiddelen.

Maat (L x B x H): 22 x 11 x 15,5 centimeter.

Katelijne Stekelorum 16-03-2021 12:47

Heel mooi, prachtige schuilplaats voor de kleinere vissen.
Levering zeer correct en snel.
Heel tevreden!


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »