Kunstplanten

Versier je aquarium of terrarium met de prachtige planten van Aqua Della. Alle planten zijn gemaakt van flexibele kunststof en bewegen in het aquarium heel natuurlijk met de stroming mee. Ze blijven stevig op de bodem staan dankzij de voet uit kunsthars. Deze planten zijn ideaal als decoratie maar bieden de vissen ook de noodzakelijke schuil- en paaiplaatsen.

Met grote zorg worden alle Aqua Della producten getest op kwaliteit, functionaliteit en veiligheid. De gebruikte materialen zijn volkomen onschadelijk en hebben geen invloed op de waterkwaliteit. De decoratie is geschikt voor zowel zoet- als zeewateraquaria.


Kunstplant nano bush colored - 9 cm hoog

€6,75 €4,50

Kleurrijke imitatie planten met een hoogte van 9 cm met stevige voet. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 3 kleurstellingen en in typen grof en fijn.

Kunstplant Elodea Densa Colored - Hoogte 13 cm

€3,50 €2,50

Elodea Densa opvallend gekleurde imitatie plant met een hoogte van 13cm. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 3 opvallende kleuren.

Kunstplant Amazon Sword - Hoogte 30 cm

€4,75 €3,50

Amazon Sword opvallend gekleurde imitatie plant met een hoogte van 30cm. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 3 opvallende kleuren.

Kunstplant Glosso Colored - Hoogte 9 cm

€3,95 €2,50

Deze glosso kunstplant is een opvallend gekleurde imitatie plant met een hoogte van 9cm. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 3 opvallende kleuren.

Kunstplant sweet bowl - 18 cm hoog

€13,75 €9,95

Kleurrijke imitatie plant met een hoogte van 18 cm met stevige voet. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in roze.