Kunstplanten

Versier je aquarium of terrarium met de prachtige planten van Aqua Della. Alle planten zijn gemaakt van flexibele kunststof en bewegen in het aquarium heel natuurlijk met de stroming mee. Ze blijven stevig op de bodem staan dankzij de voet uit kunsthars. Deze planten zijn ideaal als decoratie maar bieden de vissen ook de noodzakelijke schuil- en paaiplaatsen.

Met grote zorg worden alle Aqua Della producten getest op kwaliteit, functionaliteit en veiligheid. De gebruikte materialen zijn volkomen onschadelijk en hebben geen invloed op de waterkwaliteit. De decoratie is geschikt voor zowel zoet- als zeewateraquaria.


Kunstplant Bacopa M - 25 cm hoog

€6,95 €4,95

Kleurrijke Bacopa imitatie plant met een hoogte van 25 cm met stevige voet. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 3 kleurstellingen.

Kunstplant Anubias Nana L - 25 cm hoog

€7,95 €5,95

Kleurrijke Anubias Nana imitatie plant met een hoogte van 25 cm met stevige voet. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 2 kleurstellingen.

Kunstplant Sydeco Anubias - 28 cm hoog

€19,75 €14,95

Groene Sydeco Anubias imitatie plant met een hoogte van 28 cm met stevige voet. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming.

Kunstplant nano bush colored - 9 cm hoog

€6,75 €4,50

Kleurrijke imitatie planten met een hoogte van 9 cm met stevige voet. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 3 kleurstellingen en in typen grof en fijn.

Kunstplant Bamboe - Hoogte 27 of 37 cm

€4,95 €3,50

Groene bamboe imitatie plant met een hoogte van 27 of 37 cm met stevige voet. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming.

Kunstplant Elodea Densa - Hoogte 13 of 25 cm

€2,95 €2,25

Elodea Densa imitatie plant met een hoogte van 13 of 25 cm met stevige voet. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 3 natuurgetrouwe kleuren.

Kunstplant Elodea Densa Colored - Hoogte 13 cm

€3,50 €2,50

Elodea Densa opvallend gekleurde imitatie plant met een hoogte van 13cm. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 3 opvallende kleuren.

Kunstplant Amazon Sword - Hoogte 30 cm

€4,75 €3,50

Amazon Sword opvallend gekleurde imitatie plant met een hoogte van 30cm. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 3 opvallende kleuren.

Kunstplant Branch Coral - 32 cm hoog

€16,95 €12,95

Kleurrijke Branch Coral imitatie plant met een hoogte van 32 cm met stevige voet. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 2 kleurstellingen.

Kunstplant Egeria Densa - 25 cm hoog

€6,95 €4,95

Kleurrijke Egeria Densa imitatie plant met een hoogte van 25 cm met stevige voet. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 2 kleurstellingen.

Kunstplant Glosso - Hoogte 9 cm

€3,95 €2,50

Deze glosso kunstplant is een imitatie plant met een hoogte van 9cm. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 3 natuurlijke kleuren.

Kunstplant Glosso Colored - Hoogte 9 cm

€3,95 €2,50

Deze glosso kunstplant is een opvallend gekleurde imitatie plant met een hoogte van 9cm. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in 3 opvallende kleuren.

Kunstplant sweet bowl - 18 cm hoog

€13,75 €9,95

Kleurrijke imitatie plant met een hoogte van 18 cm met stevige voet. Gemaakt van flexibele kunststof waardoor plant op natuurlijke manier meebeweegt met de stroming. Verkrijgbaar in roze.