AquariumplantenAquarium planten kopen?

 

Aquarium planten zijn belangrijk onderdeel van het natuurlijke systeem in het aquarium. Aquariumplanten nemen veel afvalstoffen op, bieden schuilplekken, en geven het aquarium een natuurlijke uitstraling.

Bent u op zoek naar aquarium drijfplanten, aquarium bodembedekkers, aquariumplanten op hout? Wij hebben een breed assortiment aquariumplanten: van makkelijker waterplanten tot prachtige exotische exemplaren die wat meer verzorging nodig hebben.

 

Diverse soorten aquariumplanten

Al onze aquarium planten zijn geschikt voor direct gebruik in het aquarium. We bieden aquarium-planten aan die op verschillende manieren zijn gekweekt of verpakt:

  • In vitro planten worden onder ideale omstandigheden gekweekt in een laboratorium. De planten worden gekweekt in een steriele omgeving, waardoor ze vrij zijn van algen, slakjes, pesticiden of andere ongewenste organismen.

  • Aquarium planten in pot is de meest gebruikte vorm voor aquariumplanten in het aquarium. Deze planten worden meestal in een plastic potje geleverd met een stukje glaswol. Deze beschermen de plantenwortels en is weer gemakkelijk te verwijderen.

  • Aquarium mossen kunnen uw aquarium een heel natuurlijk gevoel geven. Sommige mossen zijn prima te gebruiken voor een groen tapijt of om ze op te binden aan hout/steen of decoratie.

  • Bucephalandra zijn langzaam groeidende aquarium planten. Ze zijn verkrijgbaar is veel verschillende soorten en kleuren. Bucephalandra zijn makkelijke aquariumplanten die het goed doen bij een brede range aan waterwaarden.

  • Aquariumplanten in blister zijn ook zonder bestrijdigsmiddelen gekweekt waardoor ze direct veilig zijn voor de aquariumbewoners. Ze zijn er in varianten cocos pot die inclusief pot in het aquarium geplant kunnen worden en de bekende platic zwarte potjes met glaswol die eerst verwijderd moeten worden.

  • Aquarium planten op hout geven een mooie natuurlijke uitstaling aan uw aquarium.

 

Makkelijke aquarium planten of moeilijkere aquarium planten?

De ene aquariumplant vergt minder aandacht dan de andere. Sommige aquariumplanten doen het onder vrijwel alle licht-omstandigheden en hebben vrijwel geen CO2 nodig, terwijl andere planten juist veel aandacht nodig hebben om ze onder de juiste omstandigheden te kunnen laten groeien.
Om u te kunnen helpen in het maken van de juiste keuze is voor de meeste planten in de produkt-omschrijving weergegeven of het makkelijke aquarium planten zijn of juist niet.

 

Aquarium planten online bestellen

Wilt u aquarium planten online kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden gezonde aquarium plantjes aan voor zowel voorgrond, middelzone als achtergrond. Of misschien bent u juist op zoek naar langzaam groeiende of juist snel groeiende zuurstof planten? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht net zoals voor drijfplanten of bodembedekkers. Kortom: voor iedere aquarium planten liefhebber iets wils!

 

Aquarium planten afhalen op lokatie

U kunt uw aquariumplant online bestellen, maar u kunt natuurlijk ook bij ons langkomen in onze aquarium shop in Drachten om zelf uw aquarium planten uit te zoeken. Wij raden aan voordat u langs komt dat u zich online inleest welke planten u ongeveer wilt. Zo kunnen wij samen de juiste keuze maken.

Mocht u op zoek zijn naar een specifieke aquarium plant die niet in ons aanbod voor komt, schroom dan niet om contact met op ons op te nemen. Wij zullen dan kijken of wij de door u gezochte aquarium plant kunnen bestellen voor u.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »