AquariumplantenAquarium planten zijn belangrijk onderdeel van het natuurlijke systeem in het aquarium. Aquariumplanten nemen veel afvalstoffen op, bieden schuilplekken, en geven het aquarium een natuurlijke uitstraling.

Bent u op zoek naar aquarium drijfplanten, aquarium bodembedekkers, aquariumplanten op hout? Wij hebben een breed assortiment aquariumplanten: van makkelijker waterplanten tot prachtige exotische exemplaren die wat meer verzorging nodig hebben.
 

Al onze aquarium planten zijn geschikt voor direct gebruik in het aquarium. We bieden aquarium-planten aan die op verschillende manieren zijn gekweekt of verpakt:

  • In vitro aquariumplanten worden onder ideale omstandigheden gekweekt in een laboratorium. De planten worden gekweekt in een steriele omgeving, waardoor ze vrij zijn van algen, slakjes, pesticiden of andere ongewenste organismen.

  • Aquariumplanten in pot is de meest gebruikte vorm voor aquariumplanten in het aquarium. Deze planten worden meestal in een plastic potje geleverd met een stukje glaswol. Deze beschermen de plantenwortels en is weer gemakkelijk te verwijderen.

  • Aquarium mossen kunnen uw aquarium een heel natuurlijk gevoel geven. Sommige mossen zijn prima te gebruiken voor een groen tapijt of om ze op te binden aan hout/steen of decoratie.

  • Bucephalandra zijn langzaam groeidende aquariumplanten. Ze zijn verkrijgbaar is veel verschillende soorten en kleuren. Bucephalandra zijn makkelijke aquariumplanten die het goed doen bij een brede range aan waterwaarden.

  • Aquariumplanten in blister zijn ook zonder bestrijdigsmiddelen gekweekt waardoor ze direct veilig zijn voor de aquariumbewoners. Ze zijn er in varianten cocos pot die inclusief pot in het aquarium geplant kunnen worden en de bekende platic zwarte potjes met glaswol die eerst verwijderd moeten worden.

  • Aquarium planten en mossen op hout geven een mooie natuurlijke uitstaling aan uw aquarium.

 

Dus wilt u aquarium planten online kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden gezonde aquarium plantjes aan voor zowel voorgrond, middelzone als achtergrond. Of misschien bent u juist op zoek naar lanzaam of snel groeiende aquariumplanten? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht net zoals voor drijfplanten of bodembedekkers. Kortom: voor iedere aquarium planten liefhebber iets wils!

U kunt uw aquariumplant online bestellen, maar u kunt natuurlijk ook bij ons langkomen om zelf uw aquariumplanten uit te zoeken. Ons personeel kan uw helpen voor een gedegen advies!

Mocht u op zoek zijn naar een specifieke aquarium plant die niet in ons aanbod voor komt, schroom dan niet om contact met op ons op te nemen. Wij zullen dan kijken of wij de door u gezochte aquarium plant kunnen bestellen voor u.