Egg tumblers | Ruim Assortiment

Egg tumblers worden gebruikt om eitjes van garnalen, kreeften of vissen uit te laten komen. Door gebruik te maken van een egg tumbler wordt de overlevingspercentage van de eitjes aanzienlijk verhoogd. 

De reden om een egg tumbler te gebruiken is vaak erg verschillend. Zo worden garnalen/kreeften eitjes normaalgesproken pas in een egg tumbler gedaan als een zwanger vrouwtje is overleden. Bij vissen wordt een egg tumbler vaak/soms al gebruikt om de afgezette eitjes vanaf een vroeg stadium voldoende doorstroom en zuurstof te geven waardoor er meer van de eitjes uitkomen.


Egg tumbler

€17,95

Een egg tumbler zorgt er voor dat de eitjes van vissen of een overleden garnaal alsnog kunnen worden ontwikkeld.

Ziss E55 egg tumbler

€19,95

De Ziss E55 egg tumbler is zeer geschikt voor het laten uitkomen van garnalen eitjes en andere zeer kleine eitjes. Door zijn geringe lengte past deze tumbler gemakkelijk in nano en andere kleine aquaria. 16 centimeter hoog.

Ziss 55 egg tumbler

€24,95

De Ziss 55 egg tumbler is zeer geschikt voor het laten uitkomen van garnalen eitjes en andere kleine eitjes. Door zijn geringe lengte past deze tumbler gemakkelijk in nano en andere kleine aquaria. 21 centimeter hoog.

Ziss 65 egg tumbler

€27,95

De Ziss 65 egg tumbler is zeer geschikt voor het laten uitkomen van garnalen eitjes en andere eitjes. De Ziss 65 egg tumbler heeft een inhoud van 450 ml en kan daarom redelijk veel eitjes bevatten. 22 centimeter hoog.

Ziss 80 egg tumbler

€34,95

De Ziss 80 egg tumbler is zeer geschikt voor het laten uitkomen van garnalen eitjes en andere eitjes. De Ziss 80 egg tumbler heeft een inhoud van 650 ml en kan daarom veel eitjes bevatten. 25 centimeter hoog.

Ziss onderdelen - Vervangende Spons Eggtumblers

€2,95 €1,95

Voor de Ziss producten die wij verkopen hebben we verschillende onderdelen beschikbaar. Hierdoor blijven de producten in goede conditie en blijven de eitjes / dieren in goede gezondheid.