Egg tumblers | Ruim Assortiment

Egg tumblers worden gebruikt om eitjes van garnalen, kreeften of vissen uit te laten komen. Door gebruik te maken van een egg tumbler wordt de overlevingspercentage van de eitjes aanzienlijk verhoogd. 

De reden om een egg tumbler te gebruiken is vaak erg verschillend. Zo worden garnalen/kreeften eitjes normaalgesproken pas in een egg tumbler gedaan als een zwanger vrouwtje is overleden. Bij vissen wordt een egg tumbler vaak/soms al gebruikt om de afgezette eitjes vanaf een vroeg stadium voldoende doorstroom en zuurstof te geven waardoor er meer van de eitjes uitkomen.


Shrimps Affair hatchery

€29,95

Met de Shrimps Affair hatchery kunt u gemakkelijk & veilig eitjes laten uitkomen van kleine (overleden) aquariumbewoners zoals garnalen, kreeften en kleine vissen. Vanwege zijn zeer geringe formaat (13cm) zeer geschikt voor gebruik in nano aquaria.

Egg tumbler

€17,95

Een egg tumbler zorgt er voor dat de eitjes van vissen of een overleden garnaal alsnog kunnen worden ontwikkeld.

Ziss ZET-E55 egg tumbler

€23,95

De Ziss ZET-E55 egg tumbler is zeer geschikt voor het laten uitkomen van garnalen eitjes en andere zeer kleine eitjes. Door zijn geringe lengte past deze tumbler gemakkelijk in nano en andere kleine aquaria.De Ziss ZET-E55 heeft een hoogte van 16 centimet

Ziss ZET-55 egg tumbler

€27,95

De Ziss ZET-55 egg tumbler is zeer geschikt voor het laten uitkomen van garnalen of vissen eitjes. Door zijn geringe lengte past deze tumbler gemakkelijk in nano en andere kleine aquaria. De Ziss ZET-55 heeft een diameter van 55 mm en een hoogte van 210mm

Ziss ZET-65 egg tumbler

€31,95

De Ziss ZET-65 egg tumbler is zeer geschikt voor het laten uitkomen van garnalen eitjes en andere eitjes. De Ziss ZET-65 egg tumbler heeft een inhoud van 450 ml en kan daarom redelijk veel eitjes bevatten. 22 centimeter hoog.

Ziss ZET-80 egg tumbler

€36,95

De Ziss ZET-80 egg tumbler is zeer geschikt voor het laten uitkomen van garnalen eitjes en andere eitjes. De Ziss ZET-80 egg tumbler heeft een inhoud van 650 ml en kan daarom veel eitjes bevatten. 25 centimeter hoog.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »