Shrimps Affair hatchery

Met de Shrimps Affair hatchery kunt u gemakkelijk & veilig eitjes laten uitkomen van kleine (overleden) aquariumbewoners zoals garnalen, kreeften en kleine vissen. Vanwege zijn zeer geringe formaat (13cm) zeer geschikt voor gebruik in nano aquaria.

Lees meer...
Artikelnummer: 10.4.4
Aantal: 95

Shrimps Affair hatchery

 

Met de Shrimps Affair hatchery kunt u gemakkelijk & veilig eitjes laten uitkomen van kleine (overleden) aquariumbewoners zoals garnalen, kreeften en kleine vissen. De hatchery (egg tumbler) is zeer gemakkelijk in gebruik en in enkele seconden op te zetten. Door zijn geringe lengte van slechts 13 centimeter is deze goed toepasbaar binnen nano aquaria en kweekbakjes.

De hatchery werkt volledig op lucht en komt inclusief stukje luchtslang en luchtkraan. De onderkant van de hatchery is uitneembaar waardoor de eitjes tussen 2 zeer fijnmazige netjes geplaatst kunnen worden. Hierdoor zijn de eitjes altijd goed beschermd en kunnen ze nooit uit de hatchery vliegen. Er worden 2 zuignappen meegeleverd waarmee de hatchery aan de binnenkant van het glas gehangen kan worden.

De Shrimps Affair hatchery dient te worden aangesloten op een luchtpomp (niet meegeleverd). Middels de hoeveelheid lucht / luchtkraan kan de waterstroming door de hatchery worden geregeld.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »