Dennerle Nano-hoekfilter

Het Dennerle Nano-hoekfilter is een krachtig en compact aquariumfilter voor nano aquaria van 10 tot 40 liter. Door de grote interne spons heeft het filter een optimaal oppervlak voor de aanhechting van filterbacteriën voor optimale biologische reiniging.

Lees meer...
Artikelnummer: 37.5.2

Dennerle Nano-hoekfilter

 

De Dennerle Nano-hoekfilter is een krachtig intern aquarium filter met een pompcapaciteit van 150 liter per uur (regelbaar). Daarbij loopt de pomp zo rustig en stil dat hij praktisch niet te horen is. De Dennerle hoek filter is zeer zuinig met een stroomverbruik van slechts 2 Watt. Geschikt voor nano aquaria van 10-40 liter.

Dit filter wordt geleverd spraybuis en schoonmaakmiddelen om deze te onderhouden. Het mooie aan deze spraybuis is dat het water gelijk wordt verdeeld over het oppervlak waardoor de uitstroom geleidelijk en verdeeld verloopt. De spraybuis is 90 graden draaibaar waardoor deze altijd in de juiste richting kan worden gezet.

Het reinigen van dit filter is zeer eenvoudig aangezien deze gemakkelijk uit elkaar gehaald kan worden. U kunt het filterelement vervolgens afspoelen in een emmer met water waarna u deze gewoon terug kunt plaatsen in het filter.


Kenmerken:

  • Krachtig, stil, compact
  • Groot oppervlak voor filterbacteriën
  • Veilig voor garnalen en kreeften
  • Afmeting (LxBxH): 7 x 4 x 17 cm

Losse filterelementen zijn hier te vinden.

Let op: niet veilig voor de allerkleinste baby garnalen. Gebruik dan de extra opzetbare Dennerle baby protect om hem helemaal veilig te maken. Verder prima te gebruiken bij halfwas/volwassen garnalen.

Kijk hier voor een gebruikers handleiding van het Dennerle hoekfilter.

Dorien Steenblik 01-05-2019 08:46

Stil, neemt weinig ruimte in en met het opzet stuk ook veilig voor kleine garnalen. De uitstroom is goed te regelen en schoonmaken is eenvoudig. Voor ons kleine aquarium ideaal en dus zeer tevreden.


4 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »