Dennerle Nano-hoekfilter XL

Het Dennerle Nano-hoekfilter XL is een krachtig en compact aquariumfilter voor aquaria van 30 tot 60 liter. Door de grote interne spons heeft het filter een optimaal oppervlak voor de aanhechting van filterbacteriën voor optimale biologische reiniging.

Lees meer...
Artikelnummer: 37.5.1

Dennerle Nano-hoekfilter XL

 

De Dennerle Nano-hoekfilter XL is een krachtig intern aquarium filter met een pompcapaciteit van 150 liter per uur (regelbaar). Daarbij loopt de pomp zo rustig en stil dat hij praktisch niet te horen is. De Dennerle hoek filter XL is zeer zuinig met een stroomverbruik van slechts 2 Watt. Geschikt voor aquaria van 30-60 liter.

Dit filter komt inclusief spraybuis en schoonmaakmiddelen om deze te onderhouden. Het mooie aan deze spraybuis is dat het water gelijk wordt verdeeld over het oppervlak waardoor de uitstroom geleidelijk en verdeeld verloopt. De spraybuis is 90 graden draaibaar waardoor deze altijd in de juiste richting kan worden gezet.

Het reinigen van dit filter is zeer eenvoudig aangezien deze gemakkelijk uit elkaar gehaald kan worden. U kunt het filterelement vervolgens afspoelen in een emmer met water waarna u deze gewoon terug kunt plaatsen in het filter.

Het filter beschikt over twee filterelementen. Voordeel: bij het reinigen of vervangen van een filterelement blijft het andere filterelement altijd volledig biologisch actief en zorgt voor een gelijkblijvende hoge waterkwaliteit.


Kenmerken:

  • Krachtig, stil, compact
  • Groot oppervlak voor filterbacteriën
  • Veilig voor garnalen en kreeften
  • Afmeting (LxBxH): 7 x 4 x 25 cm

Losse filterelementen zien hier te vinden.

Let op: niet veilig voor de allerkleinste baby garnalen. Gebruik dan de extra opzetbare Dennerle baby protect om hem helemaal veilig te maken. Verder prima te gebruiken bij halfwas/ volwassen garnalen.

Kijk hier voor de gebruikers handleiding.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen