Diverse schoonmaak artikelen voor uw aquarium, zoals algenkrabbers.


BLAU algenkrabber

€12,95

BLAU algenkrabber bestaat uit een lange steel van 67 cm en drie verwisselbare koppen: algenspons, algenmes en kiezelschep.

RVS algenkrabber

€12,95

Wie zegt dat algen krabben niet in stijl kan? Deze RVS algenkrabber zal helpen bij het verwijderen van alle alg op uw glas zonder krassen te veroorzaken. 30 tot 60 centimeter lang.

Aqua Della algenkrabber - mes

€9,95

De Algae Scraper Blade van Aqua Della is een 40 centimeter lange schraper met een scherp en vervangbaar mesje. Het is voorzien van een anti-slip handgreep waardoor hij stevig in de hand ligt.

Aqua Della algenkrabber - vervangende mesjes

€4,95

Set van 3 vervangende mesjes voor de Aqua Della Algenkrabber - mes.

Aqua Della algenkrabber - spons

€9,95

De Algae Scraper Sponge van Aqua della is een 40 centimeter lange schraper met een ruwe en vervangbare spons. Het is voorzien van een anti-slip handgreep waardoor hij stevig in de hand ligt.

Aqua Della algenkrabber - vervangende spons

€5,95

De Algae Scraper vervangingsponsjes van Aqua Della zitten per 2 in een doosje inclusief oranje bevestigingsclip. Ze hebben een ruwe textuur waardoor het gemakkelijk alg van je aquariumwand verwijdert.

Dennerle Cleanator

€6,95

De tweezijdige Cleanator van Dennerle verwijdert moeiteloos en effectief zelfs de hardnekkigste algen en kalkranden. Dit garandeert een glasheldere blik in het aquarium waardoor u optimaal en ongestoord kunt genieten.

Slang / buis schoonmaker

€9,95

Met deze schoonmaker kunt u gemakkelijk slangen en buizen schoonmaken. Met deze schoonmaker wordt het schoonmaken van bijvoorbeeld een sponsfilter erg gemakkelijk. 150 Centimeter lang.

Dennerle shake and flow

€16,95

Met de Dennerle shake and flow wordt een waterwissel erg gemakkelijk. De shake and flow kan in het aquarium een paar keer worden geschud waarna het water vanzelf begint te lopen. U hoeft de slang dus niet meer aan te zuigen!

Aqua-Noa reinigingsborstels set van 5

€9,95

Met de Aqua-Noa reinigingsborstels wordt het erg gemakkelijk om stukjes slang, filterkoppen en onderdelen schoon te maken. De set bevat 5 borsteltjes met 5/10/15/20/25 millimeter doorsnede. Zeer geschikt voor meerdere doeleinden!

Powershrimp Slang borstel

€6,95 €3,95

Powershrimp slang borstel. De borstel heeft een doorsneel van 23 mm en kan worden gebruikt voor het schoonmaken van slangen van 9/12 , 12/16 en 16/22mm. Lengte 60cm.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »