HS-aqua plantenvoeding aquarium

HS-aqua heeft een speciale lijn met plantenvoeding voor de aquascaper en aquariumplanten fanaat. De hoog geconcentreerde plantenvoeding geeft aquariumplanten alles wat ze nodig hebben om optimaal te groeien en floreren. De plantenvoeding van HS-aqua is zeer geconcentreerd en daardoor zeer duurzaam in gebruik.

De flesjes komen met inclusief afmeet reservoir voor gemakkelijk en precies doseren van de plantenvoeding.


HS-aqua flora scape all in one

€8,95

HS-aqua flora scape all in one is complete plantenvoeding inclusief koolstof bron. Dit product bevat naast koolstof alle micro en macro elementen welke aquariumplanten gebruiken voor de groei en kleuring. Verkrijgbaar in 4 maten.

HS-aqua flora scape micro

€8,95

HS-aqua flora scape micro is een hoog geconcentreerde sporenelementen en mineralen toevoeging voor aquariumplanten. Micro is vrij van fosfaten en nitraten en veilig i.c.m. garnalen, kreeften en slakken. Verkrijgbaar in 4 formaten.

HS-aqua flora scape macro

€8,75

HS-aqua flora scape macro is een hoog geconcentreerde plantenvoeding met de belangrijke macro elementen zoals nitraat, fosfaat en kalium. Zeer geschikt voor aquaria i.c.m. CO2 voor optimale plantengroei. Verkrijgbaar in 4 formaten.

HS-aqua flora scape nitro (N)

€8,95

HS-aqua flora scape nitro (N) is een geconcentreerde stikstof/nitraat toevoeging welke vooral snel wordt opgenomen door snel groeiende aquariumplanten en in aquaria met toegevoegde CO2. Verkrijgbaar in 3 formaten.

HS-aqua flora scape phospho (P)

€8,95

HS-aqua flora scape phospho (P) is een geconcentreerde fosfaat toevoeging welke vooral snel wordt opgenomen door snel groeiende aquariumplanten en in aquaria met toegevoegde CO2. Verkrijgbaar in 3 formaten.

HS-aqua flora scape kalium (K)

€8,95

HS-aqua flora scape kalium (K) is een geconcentreerde kalium toevoeging. Vooral in aquaria met zachter water kan een tekort aan kalium ontstaan. Kalium is een onmisbaar element voor de groei van aquariumplanten. Verkrijgbaar in 3 formaten.

HS-aqua flora scape ferro (Fe)

€10,75

HS-aqua flora scape ferro (Fe) is een geconcentreerde ijzer toevoeging welke belangrijk is voor alle aquariumplanten. Ijzer zorgt voor optimale bladopbouw (bladgroen) en is onmisbaar voor rode aquariumplanten. Verkrijgbaar in 3 formaten.