Tantora is een echte uitblinker als het gaat om natuurproducten. De bladeren van Tantora zijn 100% gegarandeerde kwaliteitsproducten met uitstekende werking. Blad heeft veel nuttige functies binnen het aquarium:
 

  • Vergroot het overlevingspercentage van jonge dieren
  • Zorgt voor voedsel over een lange periode
  • Werkt bacterie en ziekte voorkomend
  • Zuurt het water lichtelijk aan
  • Geeft het aquarium een natuurlijke uitstraling


Tantora nano catappa bladeren

€6,95

Tantora nano catappa bladeren zijn rijk aan natuurlijke tannines en werken zo ziekte & schimmel werend. De bladeren voorzien garnalen, kreeften, slakken en bodemvissen tevens langdurig van aanvullende voeding. Inhoud; 15 stuks.

Tantora medium catappa bladeren

€6,75

Tantora medium catappa bladeren (13-18 cm) zijn rijk aan natuurlijke tannines en werken zo ziekte & schimmel werend. De bladeren voorzien garnalen, kreeften, slakken en bodemvissen tevens langdurig van aanvullende voeding. Verkrijgbaar in 10 en 50 stuks.

Tantora extra large catappa bladeren

€6,95

Tantora XL catappa bladeren (19-30 cm) zijn rijk aan natuurlijke tannines en werken zo ziekte & schimmel werend. De bladeren voorzien garnalen, kreeften, slakken en bodemvissen tevens langdurig van aanvullende voeding. Verkrijgbaar in 10 en 50 stuks.

Tantora bananenbladeren

€6,95

Tantora gedroogde bananenbladeren voor het aquarium. Biologische bladeren die de pH verlagen en ziektes voorkomen. Bananenbladeren voorzien tevens garnalen, kreeften, slakken en bodemvissen lang van voedsel. Inhoud; 10 bladeren.

Tantora guave bladeren

€6,95

Tantora guave bladeren voorkomen schadelijke bacteriën en voorzien dieren gedurende een langere tijd van voedsel. Tevens stimuleren de bladeren het natuurlijke eetpatroon en creëren ze een natuurlijke uitstraling. Inhoud; 10 stuks.

Tantora Catappa leaves tea bags

€5,95 €2,95

Deze catappa blad tea bags hebben alle voordelen van catappa bladeren, maar zijn verpakt in "theezakjes". Ze helpen bij het voorkomen van ziektes en bacteriën en helpen bij het nabootsen van de natuurlijke omgeving. Inhoud: 20 stuks

Tantora King Catappa Sticks

€8,95

Tantora King Catappa Sticks zijn gemaakt van 100% natuurlijke catappa bladeren. De sticks zijn een alternatief voor de hele bladeren maar hebben dezelfde goede eigenschappen. Zinken direct. Verkrijgbaar in 50 en 100 gram.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »