Tantora guave bladeren

Tantora guave bladeren voorkomen schadelijke bacteriën en voorzien dieren gedurende een langere tijd van voedsel. Tevens stimuleren de bladeren het natuurlijke eetpatroon en creëren ze een natuurlijke uitstraling. Inhoud; 10 stuks.

Lees meer...
Artikelnummer: 06.2.3c
Aantal: 121

Tantora guave bladeren

 

De guave bladeren van tantora zijn een 100% onbehandeld natuurproduct. Deze bladeren bevatten geen schadelijke stoffen en zijn op een natuurlijke manier verbouwd en verwerkt.

Tantora guave bladeren voorkomen schadelijke bacteriën en voorzien dieren gedurende een langere tijd van voedsel. De bladeren worden in het aquarium langzaam zacht en vormen zo zeer voedzame aanvullende voeding. Tevens stimuleren de bladeren het natuurlijke eetpatroon en creëren ze een natuurlijke uitstraling.

Gebruik

1 blad per aquarium is voldoende. Vervangen wanneer deze op is. Het blad overgieten met kokend water zorgt er voor dat het sneller zinkt.

Inhoud

10 gedroogde guave bladeren.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 41 gram. Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

 

A Brabers 29-01-2021 12:32

prima product: wat ik nodig heb.


p van Hove 01-02-2020 14:05

Garnalen zijn er gek op.


Stefan 17-02-2018 03:57

Deze bladeren vinden mijn garnalen erg lekker en tevens bestrijd het de slechte bacteriën die je niet wilt hebben, ik en me garnalen vinden ze top!


5 sterren op basis van 3 beoordelingen