Colombo Black water

Colombo Black water zorgt voor de nabootsing/creatie van het zogenoemde ''black water'' biotoop. Black water is een mix van natuurlijke tannines en humuszuren wat tevens zorgt voor een natuurlijke verlaging van de pH-waarde. Inhoud; 250 milliliter.

Lees meer...
Artikelnummer: 34.2.11
Aantal: 3

Colombo Black water

 

Colombo Black water zorgt voor de nabootsing/creatie van het zogenoemde ''black water'' biotoop. Black water is een mix van natuurlijke tannines en humuszuren welke ook in de natuurlijke omgeving voorkomen. Dit zorgt ervoor dat vissen hun natuurlijke gedrag vertonen en minder stress ervaren.

Door de mix van natuurlijke tannines en humuszuren wordt tevens de pH-waarde op een natuurlijke manier verlaagd en stabiel gehouden. Door de lichte bruine verkleuring van het water i.c.m. een lagere pH-waarde wordt algengroei actief geremend en tegengegaan. Hierdoor krijgen aquariumplanten een beter kans om te groeiën en voedingsstoffen op te nemen.

Colombo Black water is geschikt voor alle tropische vissen maar met name voor; discussen, maanvissen, tetra's, Zuid-Amerika cichliden en garnalen.

Dosering

1 keer per week 2,5 milliliter per 10 liter aquarium water. Goed schudden voor gebruik.

Inhoud: verkrijgbaar in 250 milliliter (voor 1000 liter water).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »