Colombo Flora Grow Combipack

De Colombo Flora Grow Combipack is een voordeelverpakking met 250 milliliter Colombo Flora Grow & 250 milliliter Colombo Flora Grow Carbo. Dit is een pakket met complete plantenvoeding en koolstofbron.

Artikelnummer: 55.6.10
Aantal: 4

Colombo Flora Grow Combipack

 

De Colombo Flora Grow Combipack is een voordeelverpakking met 250 milliliter Colombo Flora Grow & 250 milliliter Colombo Flora Grow Carbo.

 

Colombo Flora Grow

Colombo Flora Grow is een all in one vloeibare plantenvoeding voor normaal beplante aquaria. Deze plantenvoeding voorziet de aquariumplanten van alle voedingsstoffen welke nodig zijn voor een optimale groei en kleuring. Flora Grow bevat alle essentiële macro en micro elementen zoals ijzer (Fe), magnesium (Mg), Kalium (K), kobalt (Co) en vele anderen. Deze plantenvoeding bevat geen fosfaten en nitraten zodat algengroei niet gestimuleerd wordt en aquariumplanten voldoende tijd hebben om de beschikbare voedingsstoffen op te nemen.

Dosering; wekelijks 10 milliliter per 50 liter aquariumwater. 1 pompje van de 250 milliliter is 1 milliliter, voldoende voor 5 liter aquariumwater.

Bij normale dosering veilig voor garnalen.

 

Colombo Flora Grow Carbo

Colombo Flora Grow Carbo is een vloeibare koolstofbron (C) welke makkelijk opneembaar is voor aquariumplanten. De koolstofbron wordt in het aquarium samen met zuurstof opgenomen door de aquarium planten en gebruikt voor de fotosynthese. Hierdoor wordt de plantengroei gestimuleerd en algengroei actief afgeremd of voorkomen.

Dosering; Dagelijks 1 milliliter per 50 liter aquariumwater. 1 pompje van de 250 milliliter is 1 milliliter, voldoende voor 50 liter aquariumwater. Water testen op goede waterwaarden voor dosering van de plantenvoeding.

Bij goede waterwaarden is dit middel veilig voor garnalen bij aanbevolen dosering. Gebruik blijft op eigen risico.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen