SL-aqua TM-1 Nutrient Solution

SL-aqua TM-1 Nutrient Solution is een nutriëntenoplossing die zorgt voor een boost in de groei en kleuring van garnalen. Daarnaast voorziet de TM-1 Nutrient Solution aquariumplanten van belangrijke macro elementen. Inhoud: 250 milliliter.

Lees meer...
Artikelnummer: 08.3.9
Aantal: 124

SL-aqua TM-1 Nutrient Solution

 

SL-aqua MORE TM-1 Nutrient Solution is een nutriëntenoplossing die bestaat uit verschillende macro elementen zoals fosfor, ijzer, magnesium, calcium, kalium en meer. Deze macro elementen hebben garnalen in kleine mate nodig en komen soms niet of onvoldoende voor in ons water. Door de toevoeging van macro elementen aan het water wordt bij garnalen de groei, kleuring en het immuunsysteem actief ondersteund. Hierdoor worden groeiproblemen en ziektes voorkomen. Tevens zorgt SL-aqua TM-1 Nutrient Solution voor een ondersteuning van de groei en overleving van pasgeboren en halfwas garnalen. Hierdoor wordt het overlevingspercentage van de jonge garnalen verhoogt.

De macro elementen in SL-aqua TM-1 Nutrient Solution kunnen tevens worden opgenomen door aquariumplanten wat resulteert in een betere groei en weelderige kleurenpracht. TM-1 Solution verhoogt de geleidbaarheid niet.

Dosering

- Voor een nieuw aquarium kunt u 4 milliliter toevoegen voor elke liter bodem die in het nieuwe aquarium wordt geplaatst.

- Voor reguliere toevoeging kunt u elke week 10 milliliter per 20 liter aquariumwater toevoegen.

Dit flesje komt inclusief drukpompje. 1 pompje is circa 2 milliliter. Goed schudden voor gebruik.

Ingrediënten

Fosfor, ijzer, magnesium, calcium, kalium en meer.

Inhoud: 250 milliliter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »