SL-aqua Mironekuton stenen 200 gram

SL-aqua mironekuton stenen hebben invloed op het stabiliseren van de pH en werkt preventief tegen gevaarlijke pH verlagingen. Ideaal in combinatie met pH-verlagende bodem.

Lees meer...
Artikelnummer: 08.5.1
Aantal: 80

SL-aqua Mironekuton Stenen

 
SL-aqua Mironekuton bestaan uit een origineel Japans mineraal zonder verdere toevoegingen. Door de grote verscheidenheid aan positieve eigenschappen worden deze stenen al veel gebruikt bij Japanse garnalen kwekers als mineralen depot.
 
Tijdens de indraai-periode van het aquarium ondersteunen de mineralen de ontwikkeling van goede filterbacteriën en dragen zo bij aan een optimale waterkwaliteit.

Mironekuton heeft invloed op het stabiliseren van de pH en werkt daarom preventief tegen gevaarlijke pH verlagingen. Het ondersteunt de totale hardheid (GH), verbetert de waterkwaliteit, verhoogt de ionen uitwisselingscapaciteit, de plantengroei en hun wortelvorming, fotosynthese en het vrijgeven van zuurstof. Het absorbeert schadelijke stoffen, zorgt voor kristalhelder water en verwijdert onaangename geuren.

De SL-aqua Mironekuton stenen dienen als mineralen depot en kunnen ook als filtermateriaal worden gebruikt.

Gebruik

  • Leg de stenen rechtstreeks in uw aquarium of filter.
  • Na toevoegen aan het water kunnen er wat zwevende deeltjes loskomen, maar dis is geen probleem voor de waterkwaliteit.


Dosering:

Ongeveer 100-150 gram Mironekuton stenen voor 10/15 liter water.

Inhoud:

200 gram

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »