Dennerle Plant Care Pro Daily

Dennerle Plant Care Pro Daily is een complete plantenvoeding, geschikt voor dagelijkse toevoeging. Dagelijks doseren bootst het natuurlijke voedingspatroon na en zorgt voor stimulans in de groei en kleuring van de planten. Inhoud: 100 milliliter.

Lees meer...
Artikelnummer: 38.1.6
Aantal: 6

Dennerle Plant Care Pro Daily

 

Dennerle Plant Care Pro Daily is een complete plantenvoeding, geschikt voor dagelijkse toevoeging. In ''reguliere'' wekelijks doseerbare plantenvoeding worden voedingsstoffen gechelateerd om te voorkomen dat ze direct opgenomen kunnen worden en zo langer in het aquarium aanwezig blijven. De voedingsstoffen in Plant Care Pro Daily zijn niet of in geringe mate gechelateerd waardoor aquarium planten na doseren de voedingsstoffen direct kunnen opnemen. Plant Care Pro Daily kan daarom ook worden gebruikt als snelle boost bij tekenen van tekorten.

Het dagelijks doseren van plantenvoeding bootst tevens de natuurlijke omstandigheden na. In de natuur worden de planten dagelijks voorzien van slechts kleine hoeveelheden voedingsstoffen, maar deze zijn wel constant aanwezig.

Dennerle Plant Care Pro Daily is extra geschikt voor gebruik in nano aquaria. Door de druppeldop is dit product zeer nauwkeurig te doseren waardoor overdoseren nagenoeg onmogelijk is.

Dennerle Plant Care Pro valt bij Dennerle onder het level system 2, ''heavy planted aquaria''.

Dosering

Dagelijks 2 druppels per 10 liter aquarium water. De fles bevat een druppeldop.

Plant Care Pro Daily is veilig voor alle aquariumdieren (inclusief garnalen) bij de aanbevolen dosering.

Inhoud; 100 milliliter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen