Aqua Della COMBO-lava XL

De Aqua Della COMBO-lava XL (35,5 x 24 x 15,5 cm) is een natuurlijke namaking van ruw lavasteen zoals je deze in de natuur zou kunnen tegenkomen. Deze natuurlijke lavasteen is goed te bekleden met mos en aquariumplanten en geheel veilig voor gebruik in al

Artikelnummer: 29.3.1
Aantal: 3

Aqua Della COMBO-lava XL

 

De Aqua Della COMBO-lava ExtraLarge is een natuurlijke namaking van ruw lavasteen zoals je deze in de natuur zou kunnen tegenkomen. Deze natuurlijke lavasteen is goed te bekleden met mos en aquariumplanten en geheel veilig voor gebruik in alle aquaria. De steen is tevens voorzien van holen en holtes die zeer geschikt zijn als schuilplaats voor (jonge) garnalen, kreeften en vissen. 

De lavasteen is een afgietsel van een echt lavasteen en heeft derhalve een zeer natuurlijke en natuurgetrouwe uitstraling. De steen is goed te combineren met andere aquarium decoratie en aquariumplanten. 

Alle aquarium decoraties van Aqua Della zijn gemaakt van 100% polyesterhars. Dit is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van je aquarium. Dit wil zeggen dat de aquarium deco nooit stoffen afgeeft aan het water en geen invloed heeft op de waterwaarden. Geschikt voor zowel zoet- als zout water.

Maat (L x B x H): 35,5 x 24 x 15,5 centimeter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »