Eieren - L

Deze prachtige decoratie eieren (18 x 16 x 13 cm) zijn gemaakt van hoogwaardig polysterhars en geven een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en neutraal voor de waterwaarden.

Artikelnummer: 31.2.2
Aantal: 2

Decoratie Eieren - L

 

Deze prachtige decoratie eieren (L) zijn gemaakt van hoogwaardig polysterhars en geven een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en neutraal voor de waterwaarden en passen goed tussen de andere decoratie en aquariumplanten in het aquarium. 

De Decoratie Eieren van Aqua Della kunnen eventueel nog aangekleed worden met kleine mosjes om het geheel nog natuurlijker te maken. Garnalen, kreeften en vissen kunnen een prima schuilplek vinden via de openingen. 

Alle aquarium decoraties van Aqua Della zijn gemaakt van 100% polyesterhars. Dit is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van je aquarium. Dit wil zeggen dat de aquarium deco nooit stoffen afgeeft aan het water en geen invloed heeft op de waterwaarden. Geschikt voor zowel zoet- als zout water.

Afmetingen: 18 x 16 x 13 centimeter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »