Aqua Della steen met mos L

De Aqua Della steen met mos L (25,5 cm) is een natuurgetrouwe stenen grot met een groene mos gloed. Deze steen is volledig gemaakt van polyesterhars en geheel vrij van gifstoffen. Zeer geschikt ter decoratie en schuilplaats.

Artikelnummer: 31.4.1
Aantal: 2

Aqua Della steen met mos L

 

De Aqua Della steen met mos Large is een natuurgetrouwe stenen grot met een groene mos gloed. De grot is voorzien van een opening en hol aan de binnenkant. Hierdoor ontstaat een schuilplaats voor bijvoorbeeld kleine vissen, garnalen en kreeften. De grot met mos heeft een zeer natuurlijke uitstraling en past goed tussen aquariumplanten en andere decoratie. De grot kan eventueel worden bekleed met mossen of geschikte aquariumplanten.

Alle aquarium decoraties van Aqua Della zijn gemaakt van 100% polyesterhars. Dit is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van je aquarium. Dit wil zeggen dat de aquarium deco nooit stoffen afgeeft aan het water en geen invloed heeft op de waterwaarden. Geschikt voor zowel zoet- als zout water.

Maat (L x B x H): 25,5 x 15,5 x 20 centimeter.

R Janssen 24-02-2021 09:34

Absoluut geen spijt van deze aankoop. Verschillende plaatsen om mossen erop te lijmen. Onderaan veel schuilplaatsen waar mijn garnalen gretig van gebruik maken.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen