Mangrove - LM

Mangroven komen voor in tropische kustgebieden en rivierdelta’s met getijdewerking. Dit ornament (24,5 x 11,5 x 25,5cm) is een goede namaak en geeft een hoge decoratieve waarde aan het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarde

Artikelnummer: 30.5.3
Aantal: 2

Mangrove - LM

 

Mangroven komen voor in tropische kustgebieden en rivierdelta’s met getijdewerking. Dit ornament met zijn typische mangrove boomwortels van Aqua Della geeft vanwege de gedetailleerde uitwerking een hoog decoratieve waarde in het aquarium en past deze goed tussen de andere decoratie en aquariumplanten in het aquarium. 

De Mangrove van Aqua Della kan eventueel nog worden beplant met mossen of kleine aquariumplanten om het geheel nog natuurlijker te maken. Garnalen, kreeften en vissen kunnen een prima schuilplek vinden tussen de boomwortels. 

Alle aquarium decoraties van Aqua Della zijn gemaakt van 100% polyesterhars. Dit is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van je aquarium. Dit wil zeggen dat de aquarium deco nooit stoffen afgeeft aan het water en geen invloed heeft op de waterwaarden. Geschikt voor zowel zoet- als zout water.

Afmetingen: 24,5 x 11,5 x 25,5 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »