Nano aquarium (10-40 liter)Een nano aquarium is een klein aquarium met een formaat van 10 tot 40 liter. Deze mini aquariums zijn populair vanwege hun compacte formaat en is daardoor uitstekend geschikt voor mensen met beperkte ruimte of voor beginners in de aquarium-hobby. 

Een nano aquarium worden vaak gebruikt voor garnalen, kleine tropische vissen en kleine aquariumplanten en mossen. Deze kleine aquariums kunnen gemakkelijk en snel worden ingericht en erg fraai zijn om te zien. Door het compacte formaat passen ze op vrijwel elke plaats en neemt het onderhoud een stuk minder tijd in beslag.

Ook aquascapen is een trend van deze tijd waarmee ook in een kleine aquarium prachtige onderwaterlandschappen kunnen worden gecreëerd.

Wij hebben deze kleine aquariums beschikbaar als zowel complete aquarium sets als lege aquaria van diverse gerenommeerde merken.

Wilt u dus een klein aquarium kopen? Kijk hier dan eens rond. Er zit vast iets voor u bij. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd benaderen: wij helpen u graag!

U hoeft zich geen zorgen te maken over de verzending van een aquarium via de post. Wij pakken deze zo zorgvuldig mogelijk in. Mocht er tijdens het transport toch glasbreuk ontstaan, dan ligt dat risico bij ons.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »