SuperFish Scapers rock planty

De SuperFish Scapers rock planty lijkt op een natuurlijk rots en is voorzien van 2 of 4 gaten voor P5 potplanten. Zo kunnen aquariumplanten in een P5 pot direct in de gaten worden gezet waardoor het aquarium makkelijk te decoreren & beplanten is!

Artikelnummer: 34.5.3
Aantal: 3

SuperFish Scapers rock planty

 

De SuperFish Scapers rock planty lijkt op een natuurlijk rots en is voorzien van 2 of 4 gaten voor P5 potplanten. Op die manier kunnen direct complete aquariumplanten in de gaten worden gezet waardoor het aquarium makkelijk te decoreren & beplanten is! De SuperFish Scapers rock planty is in 2 types beschikbaar:

 

  • Scapers rock planty small > 19 x 15 x 19 cm, ruimte voor 2 P5 potplanten
  • Scapers rock planty large > 28 x 12.5 x 21 cm, ruimte voor 4 P5 potplanten

Let op: niet alle aquariumplanten overleven lang in een P5 pot en op den duur kan het nodig zijn om de planten te vervangen. Om planten langere tijd in deze decoratie goed te houden is het raadzaam om planten te kiezen met een rizoom (wortelstok) of andere aquariumplanten welke hun voeding uit het water halen in plaats van de bodem.

Tip: de plant kan ook zonder pot direct in het gat worden geplaatst. Plant in dat geval de wortels direct in een complete voedingsbodem voor optimale levensduur (gat vullen met voedingsbodem).

De SuperFish Scapers rock planty komt zonder aquariumplanten en P5 potjes. De standaard potplanten welke wij leveren hebben allemaal een P5 potmaat tenzij anders vermeld.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »