Dupla Ground colour Mountain Grey

Dupla Ground colour Mountain Grey is een fijne grijze bodemgrond met een korrelgrootte van 0.5-1.4mm. Het aquarium grind van Dupla is tevens pH- neutraal, bestand tegen CO2, medicijnen en bevat geen schadelijke stoffen. Verkrijgbaar in 5 en 10 kilo.

Lees meer...
€14,75 Incl. btw
Levertijd: Op voorraad, 1-2 werkdagen
Aantal: 10

Dupla Ground colour Mountain Grey

 

Dupla Ground colour Mountain Grey is een fijne grijze bodemgrond met een korrelgrootte van 0.5-1.4mm. De korrel is afgescherpt en daarmee veilig voor alle aquariumdieren inclusief bodemvissen, slakken en garnalen. De korrel bevat geen scherpe randjes waar wondjes en beschadigingen door kunnen ontstaan.

Het grind heeft een zeer natuurlijke uitstraling en geeft geen stoffen af aan het water. Het aquarium grind van Dupla is pH- neutraal, bestand tegen CO2, medicijnen en bevat geen schadelijke stoffen. Daarnaast worden er geen kleurstoffen afgegeven omdat de korrels geheel gebakken zijn. Wanneer een stukje breekt zal dit niet zichtbaar zijn aangezien de binnenkant dezelfde kleur heeft.

Door de afgeronde korrels vindt er een goede doorstroming plaats in de bodem. Hierdoor kunnen filterbacteriën veel afvalstoffen omzetten om zo een optimale waterkwaliteit te behouden. De korrelgrootte zorgt er tevens voor dat aquariumplanten optimaal kunnen wortelen in de grond en zo stevig op hun plek staan.


Inhoud

Beschikbaar in 5 en 10 kilo. De zeer fijne bodem heeft een zeer mooie uitstraling en is zeer geschikt voor gebruik in garnalen & kreeften aquaria.

De bodem een keertje afspoelen voor u deze in het aquarium doet. 


Tip:

De juiste hoeveelheid voor een bodemdikte van 5 cm kan berekend worden door de lengte (cm) x de breedte (cm) door 140 te delen. 
Voor een aquarium van 40 x 30 cm is dat dan (40 x 30)/140=8,6 kilo.
Monique 14-12-2023 19:45

De kleur past perfect bij mijn garnalen, na één keer spoelen klaar voor gebruik.


Ad 15-09-2023 12:17

Mooie kleur en weinig verontreiniging bij het spoelen van het grind.


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »