UVC sterilizer aquarium

Een UVC sterilizer kan een nuttige uitbreiding zijn op het aquariumfilter. Een UVC sterilizer doodt schadelijke bacteriën, pathogenen en helpt bij de voorkoming en besctrijding van algen. Een UVC sterilizer helpt daarmee actief bij het voorkomen van ziektes en maak water kristalhelder!


SuperFish AquaClear UVC 9 Watt

€61,25

De SuperFish AquaClear is een UVC sterilizer welke als aanvulling op de externe filterslangen geplaatst kan worden. Een UVC sterilizer doodt schadelijke bacteriën, pathogenen en helpt bij de voorkoming en besctrijding van algen. Max. doorstroom 1000 L/h.

SuperFish AquaClear UVC 18 Watt

€69,75

De SuperFish AquaClear is een UVC sterilizer welke als aanvulling op de externe filterslangen geplaatst kan worden. Een UVC sterilizer doodt schadelijke bacteriën, pathogenen en helpt bij de voorkoming en besctrijding van algen. Max. doorstroom 2000 L/h.

Aquael Sterilizer UVC 3 Watt

€44,95

Met de Aquael Sterilizer UVC 3 Watt kunnen schadelijke pathogenen uit het water worden verwijderd waardoor ziektes kunnen worden voorkomen. Tevens zorgt de Sterilizer voor het tegengaan/voorkomen van algengroei. De Sterilizer UVC 3 Watt is universeel aan

Aquael Mini LED-UV module

€25,95

De Aquael Mini LED-UV module is bedoeld als extra module voor de filters van aquael. De UV leds doden algen en parasieten.