SaltyShrimp - Shrimp Mineral GH/KH+

Shrimp Mineral GH/KH+ van saltyshrimp is speciaal ontworpen voor het aanmaken van neutraal aquariumwater voor het houden en kweken van garnalen.

Lees meer...
€10,55 Incl. btw
Levertijd: Op voorraad, 1-2 werkdagen
Aantal: 8

SaltyShrimp - Shrimp Mineral GH/KH+

 

Shrimp Mineral GH/KH+ van saltyshrimp is speciaal ontworpen voor het aanmaken van neutraal aquariumwater voor het houden en kweken van garnalen. Deze mineralen zijn toe te voegen aan zacht leidingwater, regenwater, osmosewater, etc. Het verhoogt de totale hardheid (° dGH) en carbonaathardheid (KH) in de verhouding van ° dGH / KH: 1.0 / 0.5. Brengt de pH waarde omhoog naar +- 7.
 
Shrimp Mineral GH/KH+ voorziet het water van belangrijke mineralen en sporenelementen voor de gezondheid, verbetering van kleuren, een goede groei van garnalen. Het bevordert de groei van planten en microbiële regeneratie in het filter.

Instructies
 
Meng de mineralen buiten het aquarium met water. Shrimp Mineral GH/KH+ lost in enkele seconden vrijwel volledig op, dan is het water klaar voor gebruik. De pot meteen sluiten na gebruik.
 
Dosering
 
Osmosewater, regenwater, gedemineraliseerd water etc. met Shrimp Mineral GH/KH+ tot ongeveer 6 ° dGH en / of een geleidbaarheid van ongeveer +- 300 (microsiemens). Gebruik ongeveer 1 schpje (2 gram) per 10 liter water.

Inhoud
 
Pot van 85, 200 of 850 gram in de vorm van poeder mineralen.
 
Maatlepel bijgevoegd
Hersluitbare pot

Verschil met bee shrimp mineral GH+ : Bee shrimp mineral GH+ verhoogt enkel de GH. Ook doet bee shrimp mineral GH+ niks met de pH waarde. Dit middel verhoogt zowel de GH, KH en pH en is daarom vooral geschikt voor neocaridina (vuurgarneln, citroen garnalen, etc). Gebruik bee shrimp mineral GH+ voor caridina (cr, cb, taiwan bee, etc) garnalen.

U kunt de geleidbaarheid makkelijk meten met onze eC meters.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen