Aquael versa garden hydroponic plus

Met de Aquael versa garden maakt u gemakkelijk een aquaponics systeem boven uw aquarium. In de 9 geschakelde potjes kunt u gemakkelijk planten plaatsen waardoor er een natuurlijk begroeide muur boven uw aquarium ontstaat.

Lees meer...
Artikelnummer: 03.1.9
Aantal: 3

Aquael versa garden hydroponic plus

 

Met de Aquael versa garden hydroponic plus maakt u gemakkelijk een aquaponics systeem boven uw aquarium. In de 9 geschakelde potjes kunt u gemakkelijk planten plaatsen waardoor er een natuurlijk begroeide muur boven uw aquarium ontstaat.

Water wordt vanuit het aquarium middels een Aquael pat mini naar de bovenste rij potjes gepompt. Vanuit hier loopt het water door de 9 potjes zigzaggend naar beneden langs de plantenwortels van de plantjes die in de potjes zijn geplant. De planten nemen vervolgens de afvalstoffen op uit het water om te groeien en zuiveren daarmee het aquariumwater. Onderaan de negende pot zit tot slot een gaatje waar een stukje slang op wordt gezet welke het gefilterde water weer terug laat lopen in het aquarium.

De Aquael versa garden hydroponic plus komt in een set compleet met;

 

  • 9 potjes inclusief substraat voor het aanplanten van de plantjes
  • Plant leddy tube voor optimale groeiverlichting
  • Aquael pat mini voor het opvoeren van water
  • Slangen voor het opvoeren / laten teruglopen van het water
  • Bevestigingsmaterialen voor het ophangen aan de muur

Let op dat de opvoerhoogte van de Aquael pat mini maximaal 65 centimeter is en dat de bovenste rij potjes niet hoger dan 65cm boven het water niveau / de bak geplaatst kan worden!

F G Mulch 12-05-2023 12:54

Geweldig dat dit bestaat.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »