Stijgbuis voor bodemfilter

De stijgbuis is onderdeel van onze bodemfilters. Het is mogelijk om meerdere stijgbuizen te bevestigen op de plaatjes van de bodemfilters, om zo de capaciteit te vergroten door meer waterstroming te creëren.

Lees meer...
Artikelnummer: 19.2.2
Aantal: 22

Stijgbuis voor bodemfilter

 

De stijgbuis is onderdeel van onze bodemfilters. Het is mogelijk om meerdere stijgbuizen te bevestigen op de plaatjes van de bodemfilters, om zo de capaciteit te vergroten door meer waterstroming te creëren. Hierdoor komt er meer water langs de filterbacteriën en kunnen er meer afvalstoffen worden afgebroken.
 
De stijgbuis is in lengte verstelbaar van 34 tot 52 centimeter. De buis kunt u altijd op de gewenste lengte inkorten middels een zaagje. De diameter van de stijgbuis is intern 2,05 centimeter, extern 2,3 centimeter.
 
Inclusief interne luchtslang en luchtsteen.
Manfred Peters 19-02-2023 09:38

Super formaat en mooi helder zo dat je precies kunt zien wat er in gebeurt


Robbert Kaasenbrood 28-12-2018 14:13

Ik heb een professionele aquarium stelling overgenomen uit een beëindiging bedrijf. Degene waar ik het van kocht vertelde me dat er geen onderdelen meer te krijgen zijn. Dus u begrijpt wel dat ik heel blij ben met de nieuwe stijgbuizen en het product. Begin 2019 komt er een herhaal bestelling want ik wil de hele stelling vernieuwen zo'n 35 aquariums waarin 2 stijgbuizen in staan dus hou ze a.u.b. in uw assortiment met vriendelijke groet R.Kaasenbrood


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »