GlasGarten snail safe

GlasGarten snail safe beschermt uw slakken door te voorkomen dat ze uit het aquarium klimmen, vallen en uitdrogen. Met snail safe creërt u gemakkelijk een effectieve en veilige bariere bij en rondom openingen van het aquarium.

Lees meer...
Artikelnummer: 18.4.1

GlasGarten snail safe

 

GlasGarten snail safe beschermt uw slakken door te voorkomen dat ze uit het aquarium klimmen, vallen en uitdrogen. Slakkensoorten zoals de raceslak (renslak) en geweislak staan er om bekend dat ze wel eens omhoog willen klimmen en buiten het aquarium naar beneden vallen. Helaas drogen de slakken dan snel op en zijn ze niet meer te redden. Dit gebeurt vaak in open aquaria en gaten voor bijvoorbeeld kabels en ventilatie.

Met GlasGarten snail safe creërt u gemakkelijk een effectieve en veilige bariere bij en rondom openingen van het aquarium. Snail safe is onschadelijk voor alle aquariumbewoners maar onaangenaam voor slakken. Dit zorgt er voor dat ze niet verder kruipen als ze in contact komen met snail safe en zich daarna omdraaien.

Snail Safe kan eenvoudig worden aangebracht als een dunne, transparante film zodat je voor de slakken een barrière creëert op de plaatsen waar ze niet over mogen kruipen. Snail Safe hecht goed op alle droge ondergronden zoals glas, kunststof, hout, metaal etc. en is waterafstotend.

Gebruik

Breng met je vinger een dun laagje snail safe aan op de droge rand rond de opening / onder de rand. Het oppervlak moet goed droog zijn. Controleer van tijd tot tijd of de beschermende barrière nog gesloten is en vul aan indien nodig.

Resten zijn eenvoudig te verwijderen met bijvoorbeeld een droge theedoek.

Inhoud: 25 ml

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »