Ciano interne filters

De interne filters van Ciano zijn zeer duurzaam en gemaakt met de nieuwste technieken. Door deze nieuwe technieken kunnen deze filters bijna niet verstoppen en zijn ze gemakkelijk schoon te maken.
 
Ciano maakt gebruik van een App (optioneel). Deze geeft u een heel overzicht van alle Ciano producten die u in huis heeft. Zo laat deze bijvoorbeeld weten wanneer het filter toe is aan een schoonmaakbeurt. Zeer handig en op deze manier blijft uw aquarium altijd in topconditie!

Daarnaast kunt u de filters van Ciano vullen met verschillende pads. Deze pads hebben elk een eigen functie (anti-alg, kristal helder water, etc). Op deze manier kunt u het filter inrichten zodat het bij uw aquarium past. Schoonmaken neemt door het vervangen van de pads nog maar heel weinig tijd in beslag.


Ciano CF20 filter

€18,95

Het Ciano CF20 filter is het ideale interne filter voor aquaria van 5 tot 20 liter. Het filter is uitgerust met een stroomregelaar waardoor deze ideaal is voor aquaria met kleine aquariumdieren.

Ciano CF40 filter

€19,95

Het Ciano CF40 filter is het ideale interne filter voor aquaria van 20 tot 40 liter. Door de nieuwste technieken is dit filter bijna niet te verstoppen en gemakkelijk te verschonen.

Ciano CF80 filter

€27,95

Het Ciano CF80 filter is het ideale interne filter voor aquaria van 40 tot 80 liter. Door de nieuwste technieken is dit filter bijna niet te verstoppen en gemakkelijk te verschonen.

Ciano binnenfilter cfstone 40

€32,95

Ciano binnenfilter cfstone 40 is een intern aquarium filter die de uitstraling van een natuurlijke steen heeft gekregen. Hierdoor hoeft u niets meer aan het glas te bevestigen en valt het aquariumfilter nooit op. Voor aquaria van 20 tot 40 liter.

Ciano binnenfilter cfstone 80

€39,95

Ciano binnenfilter cfstone 80 is een intern aquarium filter die de uitstraling van een natuurlijke steen heeft gekregen. Hierdoor hoeft u niets meer aan het glas te bevestigen en valt het aquariumfilter nooit op. Voor aquaria van 40 tot 80 liter.

Spons Ciano CF20 & CF40

€4,50

Vervangende zwarte spons voor de Ciano CF20/40 en CF40 stone. Deze spons is de eerste stap in het filtratieproces en zorgt er voor dat grove deeltjes uit het water worden gefilterd. Goed voor 90 dagen gebruik.

Vervangende pads (small) Ciano CF20 & CF40

€8,25

Voor de Ciano CF20, CF40 / CF40 stone filter zijn verschillende filterpads beschikbaar. Op deze manier kunt u het filter samenstellen naar uw wensen en wordt schoonmaken zeer gemakkelijk. Er zijn 3 typen pads beschikbaar.

Spons Ciano CF80

€4,50

Vervangende zwarte spons voor de Ciano CF80 / CF80 stone. Deze spons is de eerste stap in het filtratieproces en zorgt er voor dat grove deeltjes uit het water worden gefilterd. Goed voor 90 dagen gebruik.

Vervangende pads (Medium) Ciano CF80, CFBIO150 en CFBIO250

€8,25

Voor de Ciano CF80 / CF80 stone, CFBIO150 en CFBIO250 filters zijn verschillende filterpads beschikbaar. Op deze manier kunt u het filter samenstellen naar uw wensen en wordt schoonmaken zeer gemakkelijk. Er zijn 3 typen pads beschikbaar.

Spons Ciano CFBIO150

€10,50

Vervangende zwarte spons voor de Ciano CFBIO150. Deze spons is de eerste stap in het filtratieproces en zorgt er voor dat grove deeltjes uit het water worden gefilterd. Goed voor 90 dagen gebruik.

Vervangende pads (Large) Ciano CFBIO150 en CFBIO250

€9,25

Vervangende pads large voor de Ciano CFBIO150 en CFBIO250. De large vervangende pads zijn twee keer zo groot als de medium pads. Er zijn 3 type pads beschikbaar: Water Clear, Bio Bact & Stop-algae.

Spons Ciano CFBIO250

€11,25

Vervangende zwarte spons voor de Ciano CFBIO250. Deze spons is de eerste stap in het filtratieproces en zorgt er voor dat grove deeltjes uit het water worden gefilterd. Goed voor 90 dagen gebruik.

Spons Ciano CFBIO XL

€2,95

Vervangende sponzen / pads voor de Ciano CFBIO XL. Deze sponzen zijn de eerste stap in het filtratieproces en zorgt er voor dat grove deeltjes uit het water worden gefilterd. Verkrijgbaar in 2 type sponzen en 1 type fijne pads.

Vervangende pads (XL) Ciano CFBIO XL

€9,50

Vervangende ExtraLarge pads voor de CFBIO XL. Op deze manier kunt u het filter samenstellen naar uw wensen en wordt schoonmaken zeer gemakkelijk. Er zijn 3 typen pads beschikbaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »