Ciano CF20 filter

Het Ciano CF20 filter is het ideale interne filter voor aquaria van 5 tot 20 liter. Door de nieuwste technieken is dit filter bijna niet te verstoppen en gemakkelijk te verschonen.

Lees meer...
Aantal: 3

Ciano CF20 filter

 

Het Ciano CF20 filter is het ideale interne filter voor aquaria van 5 tot 20 liter. Door de nieuwste technieken is dit filter zo ontworpen dat hij door blijft stromen als de pads en sponzen verstopt zitten. Op deze manier blijft het filter altijd draaien zodat er in ieder geval voldoende zuurstof en stroming in de bak aanwezig blijft. Dit werk stress verlagend op de dieren.

Het Ciano CF20 filter is voorzien van vervangbare sponzen en pads. Op deze manier neemt schoonmaken nog maar enkele seconden is beslag. Deze pads zijn beschikbaar in verschillende vormen (anti-alg, crystal clear, biobact) waardoor u het filter zo samen kunt stellen dat deze perfect bij uw aquarium past.

Ciano maakt gebruik van een App (optioneel). Deze geeft u een heel overzicht van alle Ciano producten die u in huis heeft. Zo laat deze bijvoorbeeld weten wanneer het filter toe is aan een schoonmaakbeurt. Zeer handig en op deze manier blijft uw aquarium altijd in topconditie!

Specificaties

 

Voor aquaria: 5-20 liter
Output: 120 liter per uur (regelbaar)
Stroomverbruik:
Maat (breed x diep x hoog): 3,5 x 5,5 x 10 cm

Inclusief spons en crystal clear pad.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen