Ciano CF80 filter

Het Ciano CF80 filter is het ideale interne filter voor aquaria van 40 tot 80 liter. Door de nieuwste technieken is dit filter bijna niet te verstoppen en gemakkelijk te verschonen.

Lees meer...
Artikelnummer: 11.4.3
Aantal: 8

Ciano CF80 filter

 

Het Ciano CF80 filter is het ideale interne filter voor aquaria van 40 tot 80 liter. Door de nieuwste technieken is dit filter zo ontworpen dat hij door blijft stromen als de pads en sponzen verstopt zitten. Op deze manier blijft het filter altijd draaien zodat er in ieder geval voldoende zuurstof en stroming in de bak aanwezig blijft. Dit werkt stress verlagend op de dieren.

Het Ciano CF80 filter is voorzien van vervangbare sponzen en pads. Op deze manier neemt schoonmaken nog maar enkele seconden is beslag. Deze pads zijn beschikbaar in verschillende vormen (anti-alg, crystal clear, biobact) waardoor u het filter zo samen kunt stellen dat deze perfect bij uw aquarium past.

Ciano maakt gebruik van een App (optioneel). Deze geeft u een heel overzicht van alle Ciano producten die u in huis heeft. Zo laat deze bijvoorbeeld weten wanneer het filter toe is aan een schoonmaakbeurt. Zeer handig en op deze manier blijft uw aquarium altijd in topconditie!

 

Specificaties

  • Voor aquaria van 40 tot 80 liter
  • Output: 380 liter per uur
  • Maat (breed x diep x hoog): 4,3 x 6,2 x 18,5 cm
  • Inclusief spray-bar, spons en water clear pad.

Klik hier (pdf) voor gedetailleerde informatie over dit filter.

s houten 08-05-2018 08:24

Prima goed geregeld niets op aan te merken.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »