Ciano CF40 filter

Het Ciano CF40 filter is het ideale interne filter voor aquaria van 20 tot 40 liter. Door de nieuwste technieken is dit filter bijna niet te verstoppen en gemakkelijk te verschonen.

Lees meer...
Artikelnummer: 11.4.2
Aantal: 10

Ciano CF40 filter

 

Het Ciano CF40 filter is het ideale interne filter voor aquaria van 20 tot 40 liter. Door de nieuwste technieken is dit filter zo ontworpen dat hij door blijft stromen als de pads en sponzen verstopt zitten. Op deze manier blijft het filter altijd draaien zodat er in ieder geval voldoende zuurstof en stroming in de bak aanwezig blijft. Dit werk stress verlagend op de dieren.

Het Ciano CF40 filter is voorzien van vervangbare sponzen en pads. Op deze manier neemt schoonmaken nog maar enkele seconden is beslag. Deze pads zijn beschikbaar in verschillende vormen (anti-alg, crystal clear, biobact) waardoor u het filter zo samen kunt stellen dat deze perfect bij uw aquarium past.

Ciano maakt gebruik van een App (optioneel). Deze geeft u een heel overzicht van alle Ciano producten die u in huis heeft. Zo laat deze bijvoorbeeld weten wanneer het filter toe is aan een schoonmaakbeurt. Zeer handig en op deze manier blijft uw aquarium altijd in topconditie!

 

Specificaties

Voor aquaria: 20-40 liter
Output: 200 liter per uur
Stroomverbruik:
Maat (breed x diep x hoog): 3,5 x 5,5 x 14 cm

Inclusief spray-bar, spons en water clear pad.


Klik hier voor gedetailleerde informatie over dit filter.

V.C. Hemrika 22-01-2021 21:01

Prima filter voor kleinere aquaria. Hou et alleen rekening mee dat dit filter niet veilig is voor garnalen.


Jcg Snijders 19-12-2020 11:24

Hele goede filter ik draaide hem eerst met enkel de meegeleverde spullen. Daardoor liep mijn aquarium niet zo goed. Een vriendin van mij met meer aquarium ervaring zei tegen mij dat ik er ook sowieso filter watten in moest doen en heb ik dat gedaan sindsdien draait mijn filter als een zonnetje en zijn mijn garnaaltjes en vissen een stuk actiever ik heb nu zelfs baby guppy's gekregen :)


Kaya.A. de Ruiter 10-09-2019 16:10

De beste filter ooit / Ik begon met een starter Aquarium en daar werd hij meegeleverd! Inmiddels na een paar jaar weer een nieuwe aangeschaft. De Filter is zeer gebruiksvriendelijk en hij doet echt wat hij moet doen! appeltje eitje, voor iemand die niet technisch is ook nog! Gewoon kopen met overigens deze goede prijsverhouding ook nog eens voor een smallere beurs.


5 sterren op basis van 3 beoordelingen